hur man köper en militär lastbil

hur man köper en militär lastbil

När du köper överskott militära fordon, det är bra att ha realistiska förväntningar. Dessa arbetshästar kan ha drivit många miles och drivs i extrema förhållanden, och de kan skadas. De flesta militära överskottslager fordon är alla ändamål lastbilar. Jeepar och Humvees tillhör denna kategori

Du behöver:. .
Credit score

Förväntningar

Överskott militära fordon kommer ibland kräver en betydande investering i tid eller pengar innan de kan startas, än mindre kört. De flesta kommer att vara mellan 25 och 50 år gamla.

Begränsningar

Räkna inte med att få en fullt fungerande misshandel fordon. Militärt överskott fordon skall vara "demilitariserat" innan de kan säljas till allmänheten. Om de inte kan avväpnas, de krossade och säljs som skrot.

Var kan man köpa

En primär källa för att köpa militära fordon är webbplatsen regeringen Likvidation, en division av likviditet Services i Washington, DC Företaget tilldelades ett statligt kontrakt under 2001 att driva online-auktioner. Den kanadensiska regeringen säljer sina militära överskottet genom Crown Tillgångar Distribution Centres.

Ansvar

Köpare i allmänhet bär ansvaret för att ta bort fordon från den plats där de förvaras. I många fall kommer detta att innebära att ta bort lastbilar genom att lägga dem på en släpvagn. Köparna kommer att behöva ge ett körkort och försäkringsbevis. All försäljning är slutgiltig.


Relaterade artiklar


hur man gör bilskatter online
Hur hittar jag en BMW 650i?
Hur beräknar jag skatten, titel och licens på en bil?
hur man kan jämföra konvertibler
2001 Mitsubishi Eclipse information
hur man byter en registreringsskylt i Florida
Hur får man en helt gratis vin kontrollera
Skillnaden mellan en Honda Accord LX & lxp
minnesota Auto Lease lagar
hur man får rubriker för gamla bilar