hur man köper en bil i Kansas

hur man köper en bil i Kansas

Att köpa en bil i Kansas kan ske genom ett återförsäljaravtal eller en privat säljare. Nya och begagnade bilar är tillgängliga, men nya bilar kommer med garantier. Vid vissa återförsäljare, nyare, men inte ny, bilar kommer som certifierat bilar, vilket är en typ av garanti. Kansas Department of Revenue hanterar överföringar fordon titel, och Kansas har en citron lag som skyddar köpare av nya bilar endast från att vara fast med en defekt bil

Du behöver:. .
Budget
Överföring av titel.
Försäkring.
Fastighetsskatt.
Köpebrev eller kvitto.
Maunfacturer uttalande ursprung (för nya bilar).


1.
Forskning marknaden. Bilar i Kansas kan hittas online via bilförsäljning webbplatser, genom privata säljare annonsering i lokalpressen eller online, eller via en återförsäljare. Webbplatser är ett snabbt sätt att bedöma hur mycket bilmärke och modell som du har fast på säljer för. Online jämförelse sparar också tid och energi på resor till återförsäljare och skur tidningar för annonserna. Bilar kan också köpas på auktioner men kan inte komma med full historia och andra detaljer. (Se Referens 1 och 2)
2.
Välj om en ny eller begagnad bil som passar dina behov. Även nya bilar kommer med garantier för att täcka haveri eller mekaniska problem för ett år eller så, lider begagnade bilar inte av det årliga avskrivningar som nya bilar gör. Yngre begagnade bilar kan också fortfarande vara inom garantin. Återförsäljaren eller ägaren kan ge dig råd om detta är fallet. Certifierade bilar är oftast äldre bilar som har kontrollerats av återförsäljarens mekaniker och godkänts. Den certifierade Bilen har då en typ av garanti för en återförsäljare angiven period som omfattar mekaniska problem. (Se referens 3)Besök återförsäljarna att ta nya bilar för en provkörning. Detta gör att du kan bedöma stil, komfort och praktiska bilen tillsammans med acceleration, styrförmåga och kraft.Begagnade bilar kan också tas för provkörningar. Privatpersoner kan också tillåta detta om de litar på dig men kommer troligen att följa med på resan. Du bör ta med dig en aktuell körkort och bevis på tredje-parts försäkring för körning andra bilar.

(Se referens 2)
3.
Inspektera bilen noggrant. Slitna däck, bromsar kommer i slutet av deras liv, flisas vindrutor och defekter motor kosta pengar att byta ut delar. Kontrollera körsträcka, som ger dig en god uppfattning om hur lång livslängd bilen har lämnat. Kontrollera också för kosmetiska skador. Detta kommer att påverka andrahandsvärde. Eventuella fel kan användas för att förhandla ner priserna, för både begagnade bilhandlare och privatpersoner. Om du inte är bekväm inspektera bilen själv, har det kontrolleras över av din egen mekaniker innan de köper. (Se referens 2)
4.
Välj om du vill köpa bilen direkt eller få finansiering. Återförsäljare erbjuder finansiera affärer eller billån kan erhållas från din bank. Forskning detta för att få det bästa erbjudandet. (Se referens 3)
5.
Kontrollera säljarens titel dokument om hantering av en begagnad bil. Detta kommer att säkerställa att säljaren är den lagliga ägaren av bilen och kan sälja den till dig. Efter köpet måste titeln överföras till ditt namn inom 30 dagar. Du behöver försäkringsbevis för att slutföra denna process. Fastighetsskatten bör också betalas vid äganderättsöverföring. Varje kvarstad på titeln skall noteras på titeln och notarized innan titeln kan överföras. Titeln på bilar i åldern 10 år eller yngre måste ha en förklaring vägmätare utlämnande skrivet på titeln eller handskrivet på papper separat och undertecknas av både säljaren och köparen.Skaffa en köpebrevet. Kansas privata säljare skall fylla i en Intyg av köpeskilling, form TR-11, från Kansas Department of Revenue.nybilsinköp är föremål för textning regler som inkluderar presentera ett tillverkarens deklaration om ursprung (MSO, bevis på försäkring, omsättningsskatt kvitto (Form STD-8) och betalning av fastighetsskatt.Kansas textning bearbetas genom länet Kassör kontor i det län där bilen kommer att garaget.

(se referens 4och Resurs 1)

tips och varningar


 • Ta hänsyn till Kansas Lemon lag när de köper en ny bil. lagen innebär att citroner, eller bilar som har brister , skall återbetalas eller ersättas om ett "rimligt antal försök" att fixa bilen har inte varit framgångsrika. Detta gäller inte fel som väsentligt påverkar förmågan att köra bil eller att skador som ägare oaktsamhet. (Se Resurs 3)


 • Relaterade artiklar


  beskrivning av en durometer
  typer av auto mäklare för inköp av nya bilar
  information om en 1998 jaguar xj8
  fördelar och nackdelar med billeasing
  hur man köper en Daewoo Nubira
  en inspektion checklista för en bil
  1999 plymouth neon highline information
  hur man köper en begagnad bil i Maryland
  Rhode Island DMV titel information
  hur man köper en begagnad Lexus