hur man köper en bil i Jamaica

hur man köper en bil i Jamaica

Med en befolkning på 2,8 miljoner människor, är Jamaica en framstående Karibien land. Även om de flesta turister tar sig runt Jamaica på ganska välutvecklat transportsystem, många lokalbor resor i bilar, precis som de gör i USA. Köpa en bil i Jamaica kräver att du lokalisera specifika fabrikat och modell, antingen genom en online klassificeras hemsida eller via någon av de många fysiska handlare på ön

Du behöver:.
Computer
Sjövärdighetscertifikatet.
Försäkringsbevis.
Faktura från Motor Bilhandlare /Tull vid införsel.
Identifiering, till exempel.
 Nationellt identitetsbevis, pass eller datakörkortet.
Taxpayer Registrering.


1.
Identifiera flera online konsortier sajter som är specialiserade på försäljning av begagnade och nya bilar i Jamaica. Några exempel är jamaicansk Annonser, Jamaica Auto Trader, Top 5 Jamaica och Auto Channel Jamaica. Webbplatser som dessa listar bara privata säljare och återförsäljare som deltar i den privata sektorn Organisation av Jamaica som omfattar Small Business Association of Jamaica. Även inköp från säljare som inte deltar i PSOJ inte är tekniskt olagligt i Jamaica är det hårt reglerade nog att vara för mycket av en plåga.
2.
Sök i ditt valda webbplatser med hjälp av sökvillkoren de använder. Till exempel ger jamaicanska Annonser dig söka av biltillverkarna, samtidigt som Jamaica Auto Trader kan du ange fordonstyp, göra, tillverka år och även pris. Bilar är noterad på Jamaican konsortier platser i jamaicansk dollar eller JMD, så blir priset ofta ser uppblåst om du är ursprungligen från utanför Jamaica. Tio tusen dollar USA är ca $ 850. 000 JMD.
3.
Kontakta den privata eller återförsäljare med hjälp av kontaktinformationen som de konsortier webbplats. Vissa konsortier webbplatser ger privat säljare eller webbplatser återförsäljare, medan andra helt enkelt ge ett kontaktnummer och adresser. Han eller hon kommer att guida dig genom inköpsprocessen, inklusive färdigställa ett inköpspris, säkra finansiering och inrättande av försäkring.
4.
Ändra registrering av bilen på en jamaicansk Inland Revenue kontor. Se till att ta lämpligt material och identifiering (Se saker du behöver).

Tips och varningar


 • Sök efter nya bilhandlare i telefonen kataloger av dina ort. Till exempel kan invånarna i Kingston kontakta Kingston Ford Industrial Garage genom att besöka 381 Spanish Town Road i Kingston eller genom att ringa (876) 978-4931.
 • pruta med säljaren eller återförsäljare över bilens pris du är ute efter innan han gick över ett inköpspris. Kostnader såsom registrering och försäkring är ganska hög i Jamaica, vilket gör det viktigt för dig att spara pengar var du kan.
 • tanke på inköp marknaden i Jamaica, finns det mycket mer mindre modell sedanmodeller, särskilt japanska gjort sedanmodeller, än det finns större USA-tillverkade fordon, t. ex. lastbilar eller skåpbilar på Jamaica.


 • Relaterade artiklar


  citron lagar om en privat försäljning
  hur man ansöker om en övergiven bil titel
  chevy astro broms problem
  hur man förhandla om ett nytt faktura bilhandlare
  alternativ för att flytta en bil från New York till Kalifornien
  hur man kan kontrollera för en bärgning titel
  hur du skyddar dig vid försäljning av en begagnad bil
  framhjulsdrift vs bakhjulet fördelar enhet
  Vad är miljöbilspremien?
  specifikationer för 2007 Honda Accord Coupe