hur man kan jämföra minibussar med säkerhet & kvalitet

hur man kan jämföra minibussar med säkerhet & kvalitet

Priset är på toppen av många köpare sinnen när du handlar för ett nytt fordon, men granska kvalitet och säkerhet kan också hjälpa dig att välja den bästa nya rida för din familj. Det finns flera källor för att hjälpa dig undersöka dessa faktorer när du jämför minibussar

Vehicle Safety betyg

Insurance Institute for Highway Safety sätter fordon genom krocktester och använder resultaten för att tilldela kreditbetyg god, godtagbar, marginell eller dålig. Den 2010 Kia Sedona, till exempel, fick betyg för bra i front och sida krocktester. Regeringens Safercar webbplatsen finns också säkerhetsklassificeringar.

Ranking

På webbplatsen för "US News and World Report", ger ranking av minibussar som grundar sig på en sammanställning av kommentarer och betyg publicerats om fordonen. Den 2011 Toyota Sienna höll topplaceringen i hösten 2010.

Recensioner

Få yttranden från yrkesmän, som provköra olika minibussar genom att besöka webbplatserna för "Motor Trend", "Consumer Reports" och "Bil-och Driver. " I en genomgång av 2011 års Toyota Sienna LE, till exempel "Motor Trend" författare Kim Reynolds säger "sitt dämpade buller är en tydlig mottagare av många detaljer förändringar, inklusive dubbel tätning av skjutdörren bottnar. "


Relaterade artiklar


hur man köper en begagnad bil från en privat säljare med citron lag i Kalifornien
hur man köper en militär lastbil
hur man köper en Ford Galaxy
hur man överför en bil titel i Florida
2003 Jeep Wrangler specifikationer
Hur vet jag om jag har en Cadillac CTS 3,2-liters eller en 3,6-liters V6-motor?
1990 Chevrolet Van specifikationer
Lägga till en garanti på en begagnad toyota
hur man hittar den blå boken priset för en bil
1991 ford mustang 4-cylindrig prestanda