hur man jämföra mpg för minibussar

hur man jämföra mpg för minibussar

Om du vill köpa en minivan, är chansen att du har flera personer för att dra runt och massor av kostnader för att hantera för din familj. Ett område där du kanske kan sänka kostnaderna är din bensin budget. Jämför miles per gallon (mpg) olika modeller leverera när du väljer din nästa bil

Transmission Typ

A 2010 minivan som erbjöd en manuell växellåda levererade också den bästa bränsle körsträcka på minivan marknaden, enligt regeringens bränsleekonomi hemsida. Med sin 5-växlad växellåda och 4-cylindriga motorn, förutsatt att Mazda 5 22 mpg i staden och 28 på motorvägen. Däremot producerade 2010 Hyundai Entourage sjutton stad och 23 motorväg MPG med automatisk växellåda och 6-cylindrig motor.

Tvåhjuliga Versus Fyrhjulsdrift

2010 minivan ranking lägsta på regeringens bränsleekonomi förteckning utrustad med 4-hjulsdrift. Toyota Sienna hade även en 6-cylindrig, 3,5-liters motor, vilket resulterar i 16 städer och 21 motorväg MPG. Jämför det med en 2010 Volkswagen Routan med 2-hjulsdrift, det kvittas 17 stad och 25 motorväg MPG.

Flexible Fuel

Två minibussar på regeringens lista kom i flexibla bränsle-modeller, vilket innebär att de kan drivas med antingen bensin eller på billigare E85. När du kör på gas, producerade Dodge Grand Caravan och Chrysler Town and Country 17 stad och 24 motorväg MPG. Drift dem med E85 sänks dessa resultat till 12 stad och 17 motorväg. E85 är ett alternativt bränsle som består av 85 procent etanol och 15 procent bensin, det finns i de flesta stater.


Relaterade artiklar


förhandling tips att köpa en bil på leasing slut
information om 1997 års Jeep Grand Cherokee Laredo
florida lagar om auto inköp
hur man beräknar Nevada moms på en ny bil
bil betalningsalternativ
hur man köper skadade & repareras bilar
fördelar och nackdelar med individuell bakhjulsupphängning fordon
om 2006 Volkswagen Beetle
Bluebook tips
hur man köper en begagnad bil i USA