hur du importerar en Toyota MR 2 Spyder till Kanada från oss

hur du importerar en Toyota MR 2 Spyder till Kanada från oss

Toyota MR2 Spyder är en uppdaterad, cabriolet versionen av MR2 coupe. Nick-namnet "Mister Två" på engelska, var MR2 Spyder tillverkas för bara 5 år (från 2000 till 2005). Om du vill importera en av dessa konvertibler från USA till Kanada, vara beredd att betala flera olika avgifter och ägna mycket tid till att fordonet kommer att passera kanadensiska licensregler

Du behöver:.
Vehicle varumärke .
Nödvändiga ändringar.
Toyota återkalla godkännande.
Avgifter och skatter.


1.
Forskning bilens varumärke. Varumärket identifierar eventuella tidigare olyckor i samband med Vehicle Identification Number (VIN). Enligt den kanadensiska justitiesekreteraren av importerade fordon (RIV), bilar som har fått en "icke-repareras status" i USA kommer att underkännas för en laglig licens i Kanada. Bilar som har bedömts vara "skräp", "skrot", "delar med enbart" eller "avvecklas" i USA betecknas som icke-repareras.
2.
Utför ändringar den MR2 Spyder kan kräva att följa kanadensiska Motor Vehicle Safety Standards (CMVSS). Du måste kontakta RIV att avgöra om det finns några nödvändiga ändringar för Spyder. Enligt RIV, några exempel på ändringar inkluderar fungerande krockkuddar, korrekt barnskydd säkerhet och varselljus. RIV rekommenderar att ni kontaktar Toyota eller en auktoriserad återförsäljare för att bestämma kostnaden och tillgången på modifiering delar.
3.
Skaffa ett återkallande godkännande från Toyota. Detta dokument bevisar att varje indragning problem med bilen har reparerats. RIV rekommenderar att ni kontaktar Toyota på följande adress och telefonnummer:1 Toyota Place

Scarborough, ON, CA, M1H 1H9800-331-4331
4.
Betala alla därmed sammanhängande avgifter och skatter. Dessa kan innefatta RIV avgifter, tullar och skatter, $ 100 (Canadian) Luftkonditionering punktskatt, från punktskatt (grön Avgift) på bränsle ineffektiva bilar --- som förmodligen inte kommer att gälla för små MR2, varor och tjänster Tax ( GST), avgifter i samband med regionala inspektioner och tillståndsförfaranden utsläppsnormer och testning, Bilförsäkringar, resa tillståndet, titel historia, och avgifter sökning. RIV hanterar inte alla dessa avgifter och det är upp till importören att se till att alla avgifter är betalda.

tips och varningar


 • tillfälliga entréer är undantagna från denna process.
 • Toyota MR2 Spyder kan importeras. Det är en personbil som har tillverkats för distribution i den amerikanska marknaden och uppfyller USA säkerhetsnormer. Därför möter man förmodligen kanadensiska normer för säkerhet.


 • Relaterade artiklar


  hur man beräknar Vridmomentökning
  vad är ett företags flotta hyra bil?
  1995 Honda Civic LX specifikationer
  bilköp checklista
  hur man köper en ny lastbil med statliga
  hur man reda på om bilen har förstört
  hur du importerar bilar från Tyskland
  toyota ättling specifikationer
  Att pruta med begagnade bilhandlare
  hur man kan jämföra hybrid stadsjeepar för konsumenten