hur du importerar JDM bilar

hur du importerar JDM bilar

Japanska bilar är i allmänhet kända för sin omisskännliga stilistiska identitet, tillförlitlighet och kvalitet, och om du vill se ett exempel på en japanska hemmamarknaden (JDM) bil, importera det själv från Japan kan vara det bästa alternativet. Importera en bil från Japan är relativt okomplicerad men som det mesta i livet, om du följer en logisk procedur kommer minimera chanserna att få saker och ting går fel när din nya hjul levereras
1.
Surfa på Internet för bil exportörer i Japan. Det är bäst att hitta ett företag med en dokumenterad historia av nöjda kunder. Hitta den bil du vill köpa och anmäla sig hos bolaget via e-post. Det är bäst att begränsa kommunikation till e-post till både minimera översättningsfel och att föra ett register över alla i fall revideringar är nödvändiga.
2.
Bekräfta bilköp genom att underteckna och tillbaka en proformafaktura efter att ha mottagit den från exportören.
3.
Ordna för bilens underrede att ånga-sprayas för att säkerställa att den är fri från potentiellt farliga främmande mark.
4.
Wire depositionen för bilen till exportörens bankkonto. Skicka det utestående beloppet när du har fått bekräftelse på att bilen är ombord på fartyget och på väg till dig. Du kan också vara skyldig att betala för transportkostnaderna innan bilen levereras.
5.
Rådgör med skeppsklarerare som kan hämta bilen vid ankomsten till ditt land och föra det genom tullen . Skicka in alla nödvändiga juridiska dokument i samband med hämtning inklusive bilens utländska registreringen, köpebrev, lastbäraren proposition för landning, en färdig Department of Transport form HS-7 och ett ifyllt Naturvårdsverket form 3520-1. Du måste betala frakt agentavgifter, importtullar, tull och import skatt.
6.
Inköp vägskatt och bilförsäkring och registrera bilen så att du kan köra din bil lagligt på vägen. Organisera för en certifierad mekaniker för att testa bilen så att den överensstämmer med ditt lands normer väg värdighet.


Relaterade artiklar


chevy astro överföringsproblem
hur man kan jämföra nya bilar efter de bästa erbjudandena
minnesota Auto Lease lagar
Ta reda på vilken typ av bil är bäst att köpa
bränslecellsbilar som drivs med vätgas
modeller av 2008 Ford lastbilar
Hur hittar jag en Honda återförsäljare?
Hur att beräkna mpg formler
hur du importerar japanska bilar till USA
vad är negativ om Hyundai azera bilar?