hur du importerar Audi till USA

hur du importerar Audi till USA

Importera en Audi till USA innebär ett antal av tidigare arrangemang, en hel del pappersarbete, extra avgifter och arbeta för att säkerställa att bilen uppfyller amerikanska säkerhets-och utsläppsnormer. Se till att lämna dig själv gott om tid att förvärva samtliga korrekt dokumentation

Du behöver:.
Köpebrev
Avsändaren proposition för landning.
Naturvårdsverket Form 3520-1.
Institutionen för Transit Form HS-7.
Institutionen för Transit-registrerade importören.

Importera en Audi


1.
Ordna att skickas fordonet och har rederiet meddela dig om datum och plats för inresa. Om Audi inte har efterlevnaden klistermärken, kommer det att frigöras från tullen i hamnen bara ett Department of Transportation (DOT)-registrerade importören.
2.
Kontrollera Audi att se om det är förenligt med amerikanska normer (utsläpp, stötfångare, säkerhet och stöldskydd). Om din bil uppfyller alla Environmental Protection Agency (EPA) utsläppskrav, kommer det att finnas en tillverkares etikett på motorrummet som anger efterlevnaden i engelska. Om fordonet uppfyller DOT stötfångare, säkerhet och stöld normer skydd, kommer det att finnas en Tillverkarens certifiering etikett nära förarsidan dörr. Eftersom Audi produceras främst i Europa och transporteras till USA, är det möjligt att hitta en modell i Europa som uppfyller amerikanska normer, men fortfarande osannolik.
3.
Hitta en DOT -registrerade importören om Audi inte överensstämmer med amerikanska normer. Importören kommer att behöva göra ändringar i din bil innan det kan bli rättsligt importeras. Om bilen är på National Highway och Traffic Safety Administration (NHTSA) förteckning över icke överensstämmande fordon som får importeras, är processen kostsam men okomplicerat. Den 80, 100, A4, A6, A8, RS4, S4, A8 Avant Quattro, RS6, RS6 Avant, S6, S8 och TT-modeller är alla pre-godkända. Men om du har en modell som inte finns med på den listan, kommer den registrerade importören har att göra framställningar NHTSA, vilket kan vara en utdragen och kostsam process.
4.
Ångtvätta din bil innan du skickar den. Tullen kommer inte att tillåta fordon med utländsk mark till USA
5.
Betala tull till Tullen. Bilar försedda med en 2,5 procent tull (2,5 procent av det belopp som du betalat för bilen) vid import från Europa (eller Brasilien eller Kina, där Audi har två små fabriker).
6.
Kontrollera med din statens DMV om tillfälliga taggar och registrering av fordon.

tips och varningar


 • förordningarna ofta ändras, så kolla med en prick representant och /eller tullen Attache eller kommersiell chef på ett U. S. konsulat eller ambassad i det land du kommer från. Du kanske också vill hyra en kommersiell Tull mäklare att ta itu med tullen och dokumentation.
 • Om din bil inte på NHTSA förhandsgodkända listan, importera kan bli dyrt eller omöjligt. Prata med en registrerad importör innan du köper en ny bil för import.


 • Relaterade artiklar


  information om en 1998 jaguar xj8
  hur kontrollerna av år och modell av en bil
  hur man kan jämföra den gas körsträcka av små lastbilar
  Hur skapar jag tvål från ett groblad?
  2006 Jeep Liberty renegat information
  specifikationer för ett 1990 CRX si
  effekten av en Carfax rapport om priset på ett fordon
  bil att köpa spel
  hur man driver ett VIN check
  hur man förhandlar med en bilförsäljare