hög körsträcka 4x4 SUV

hög körsträcka 4x4 SUV

Om du försöker att leva inom en budget, kontrollera din bensin kostar kan hjälpa. När du är shopping för en sport utility vehicle (SUV) med fyrhjulsdrivna anser modeller som erbjuder den högsta antal miles per gallon (mpg). Den federala regeringens bränsleekonomi webbplats skapar dessa 2011 stadsjeepar överst på listan

Ford Escape och Mercury Mariner Hybrider

Att liknande stadsjeepar har samma betyg bränsleeffektivitet. 30 mpg i staden och 27 på motorvägen . Fyrcylindriga, 2,5-liters motorer och automatiska växellådor åtfölja denna statistik. Det Edmunds hemsida visar 2011 Mariners och Escape Hybrider har ett utropspris kring $ 32. 000 när en basmodell är utrustad med fyrhjulsdrift. Mariner och Escape erbjuder plats för fem passagerare.

Toyotas Highlander Hybrid

Detta fordon stoltserar 28 mpg i staden och på motorvägen. Den är utrustad med en sex-cylindrig, 3,3-liters motor och automatlåda. Edmunds visar ett utropspris på $ 37. 290 för 2011 basmodellen med fyrhjulsdrift. Toyota Highlander Hybrid avsedd för fem personer.

Mitsubishi Outlander Sport

Räkna med att få 24 mpg i staden och 29 på den öppna vägen när du kör denna crossover-SUV. Det föreskrivs att bränsle körsträcka i modeller med en fyrcylindrig, 2,4-liters motor och automatlåda. Mitsubishi hemsida säger fordonet, på marknaden i november 2010 har en basmodell med fyrhjulsdrift och ett pris som börjar på $ 22,995. Fordonet kan hålla fem passagerare.

Subaru Outback Wagon

Drivrutiner kan få 22 mpg i staden och 29 på motorvägen när de sitter bakom ratten i en Subaru Outback Vagn med en fyrcylindrig 2. 5-liters motor och automatlåda. Du kan transportera fem passagerare i 2011-modellen, som har ett utropspris på $ 23. 195, enligt biltillverkarens hemsida. Subaru outfits här modellen med fyrhjulsdrift.


Relaterade artiklar


hur man får grossistledet värdet av ett fordon
2007 Chevrolet Silverado garantiinformation
hur man köper en begagnad bil och hur mycket att göra avdrag för en bil som förlist
fördelar och nackdelar med solenergi bilar
Hur köper jag en Ford Econoline husbil?
hur man bygger och pris bilar
hur man får in på bilauktioner i Florida
Hur skapar jag en virtuell BMW bil?
Missouri citron lag informationen
hur man köper en Honda Civic motor