bästa suv tillgängliga

bästa suv tillgängliga

Den SUV har alltid varit en populär allround fordon, som namnet sports utility vehicle antyder -. Verktyget är nyckelordet här. Den gamla Kombi är en förfader till den moderna SUV. Men SUV tekniken ständigt förbättra product. Vehicle höjd har höjts, har nya motorer har utvecklats och effektivare bränsle standarder har fastställts för SUV. Vissa stadsjeepar har mycket höga betyg som gör dem sticker ut från mängden.

Högst betyg kompakt SUV

2011 Chevrolet Equinox bär en av de högsta ranking, placera den på nr 1, enligt "US News and World Report. " Genomsnittligt pris indikerar runt $ 23. 000. Analysen bestäms av pålitlighet och säkerhet data. För en crossover typ fordon, erbjuder The Chevy Equinox bränsleekonomi jämförbar med medelstora sedaner och en del medelstora stadsjeepar. Det är baspriset konkurrerar med andra små kompakta stadsjeepar, trots att den fortfarande ligger nära i dimensioner till medelstora SUV-modeller.

I fråga om storlek, gör att Equinox faktiskt mer fordon för dollarn. Interiören kabinen visar en luftig, vidöppna display, med lätt att nå kontroller och inga onödiga bindestreck röran.

Topprankade Mid-Size SUV

För medelstora SUV kategorin, rankar 2010 Buick Enclave den högsta, enligt "US News and World Report", med priser mellan $ 35. 000 till $ 43. 000, vilket beror på extra funktioner och paket. Enklaven har mycket exklusiva möten som sätter den nära elegans av de mer lyxiga orienterade SUV-modeller, erbjuder interiören en smidig, bekväm rida som har en mycket lyxig sittgrupp för sju åkande, vilket gör den till en utmärkt familj fordon. Det har varit klassificerade med en mycket tyst interiör. Enklaverna "accouterments gräns på premien sidan, samt dess pris. Men det är möjligt materiella uppgraderingar inom nästan alla områden, gör någon version konkurrenskraftigt och rimligt för dem som önskar extra. Den speglar också kvaliteter med bil-liknande kördynamik, vilket gör det lätt att hantera och manövrera.

Topprankade full storlek SUV

För full storlek SUV kategorin, "US News and World Report" rankas för 2011 Chevrolet Suburban som Nr 1 titel hållare. Priserna varierar från $ 40. 000 till $ 55. 000, beroende på extra paket och funktioner. Den har mycket lättmanövrerade köregenskaper för sin storlek och vikt, med sittplatser för mycket stora familjer, genom att en tredje raden nedfällbara sitsen. Tillsammans med den rymliga interiören kommer ett fordon motor som gör bogsering tunga laster enkelt och bekvämt, med ett lastbilschassi som uppvisar en stabilitet som inte finns i andra modeller. Den Suburban är väl lämpat för traditionella mönster, att locka dem som värdesätter mångsidigheten och användbarheten mer än elegant överklagande. Detta gör den till en arbetshäst för tunga passagerarfordon, båt-och last trailer, den motsatta funktionen av ett fordon som kan användas för snabb get-arounds och bilpooler. För sin storlek och vikt, har Suburban mycket snabb acceleration och snabba egenskaper, ett annat plus för dem som värdesätter makten.


Relaterade artiklar


hur man köper en begagnad bil med en insättning
hur man använder en bil ett ombud för att köpa en ny bil
fördelar och nackdelar med individuell bakhjulsupphängning fordon
vad som inte ingår i en GM-fabrik garanti?
hur man hittar en bil med registreringsskylt
hur man köper en ny liten bil
hur man hittar en mercedes
kostnaderna för att hyra vs köpa en bil
vad är lagarna när man köper en bil bärgades i Kalifornien?
skillnaden mellan en flotta bil & en hyrbil