Hur man överför en bil titel till en make i North Carolina

Hur man överför en bil titel till en make i North Carolina

Att överföra ett fordon titel till en make i North Carolina, måste båda makarna har giltig North Carolina körkort. Varje titel överföringar i North Carolina är föremål för titel avgifterna och måste ha underskrifter attesterad-på både titel och titeln ansökningsblanketten. Ingen pant kan listas på titeln. Om panträtt finns kan äganderätten inte överföras utan att ge en panträtt release som skall saldot på fordonet har uppfyllt
1.
Gå till en North Carolina fordon och registreringsskylt förnyelse kontor. Ta med en lien release med dig om det uppstår en panträtt noterat på titeln. Har din North Carolina körkort redo att bevisa identitet och hemvist.
2.
Fyll i titeln ansökningsblanketten tillsammans med din partner, som du kan skriva ut från North Carolina Division för motorfordon ( DMV) webbplats eller få när du kommer till fordonet och registreringsskylten förnyelse kontor. Någon av makarna kan fylla i "fordon" i titeln ansökningsblanketten. Ta information direkt från titeln för noggrannhet.
3.
Fyll i och underteckna "ägaren" avsnittet. Den make som är övertagandet av fordonet ska fylla i "ägaren" i formuläret.
4.
Fyll i och underteckna den förklaring skadan utlämnandet. Den titeln Ägaren måste fylla i detta uttalande att tillhandahålla fordonets skador historia. Den nya ägaren måste också skriva det-posten används för alla framtida titel överföringar.
5.
Skriv i fordonet titel framför notarien, med din make. Notarien kommer att underteckna titel och titeln ansökningsblanketten för att slutföra överföringen.
6.
Betala North Carolina titel avgift, som var $ 40 som i september 2010. Din nya avdelning ska komma inom några veckor.


Relaterade artiklar


fordon titel bedrägeri information
hur man väljer bil
kan en garanti överföras från en begagnad bil?
hur man fil för en övergiven bil titel
hur man kan kontrollera ett fordon historia i Storbritannien
1987 BMW 325i specifikationer
hur man avboka min bmw förlängd garanti
hur man köper begagnade bilar till salu av ägaren
vad är skillnaden mellan kompakt och ekonomi bilar?
hur man läser den nya bilen MSRP eller fönster klistermärke