Att pruta när man köper en begagnad bil

Att pruta när man köper en begagnad bil

Enligt Edmunds. com, begagnade fordon bara ett år gammal kan kosta upp till 30 procent mindre än en ny bil. Bortsett från att se till att din eventuella köp är mekaniskt ljud måste du forskning prissättning innan du börjar förhandla. Medan vissa säljare erbjuder sina fordon på ett mycket lågt pris, de flesta lämnar gott om utrymme för förhandlingar
1.
Var redo att köpa. Oavsett om du köper privat eller från en återförsäljare till din beredskap köpa och det finns medel är dina starkaste förhandlar verktyg.
2.
gå online för att dra nytta av gratis förhandlingsverktyg från och Kelley Blue Book webbplatser. Sätt i rätt bil information, såsom år, märke, modell, trim nivå och eventuella alternativ som bilen har. Sätt i rätt trafikarbetet och se den privata försäljningen eller värde i detaljhandeln, inte värdet av handeln
3
Kombinera de två beräknade tal -. . En från Edmunds och den andra från Kelley Blue bok-och dividera med två för ett värde som du kan börja förhandlingarna. Många säljare föredrar att använda Kelley Blue Book siffror eftersom de tenderar att vara högre, men det är bara en av flera guider.
4.
Kom upp med ett hyfsat antal. Om säljaren erbjuder fordonet på ett lägre pris än det värde som du hittat, kan du redan har en hel del och har kanske inte att pruta. Annars erbjuder $ 2. 000 lägre än föreslagna belopp (eller det belopp du vill betala) och låt säljaren vet att du kommer köpa direkt.
5.
Se till att ditt erbjudande är tillräckligt låg, eftersom när du påbörja förhandlingar, kan du gå inte lägre, men du kan alltid erbjuda att betala mer. Var tyst som du väntar på säljarens motförslag.
6.
Slutföra försäljningen om säljaren går med på att din låga pris. Om inte, ange ditt argument som motiverar ditt erbjudande. Till exempel kanske du såg samma bil annonserade för ett lägre pris någon annanstans. Erbjuda ett något högre pris eller vänta för säljaren att ge henne lägsta numret -. Påminna säljaren att du vill köpa den dagen och har medel tillgängliga
7
fortsätta förhandla tills du är. bekväma med ett pris. Du vet ditt fordon värden och måste besluta vad som är en bra affär baserat på din forskning. Om säljaren är orätt eller företag med ett alltför högt pris, helt enkelt gå vidare för att hitta ett annat fordon.


Relaterade artiklar


hur man skall avgöra räntan för en bil
hur man köper översvämning märkesbilar
vad är markup på nya bilar?
Skillnaderna mellan bilar & lastbilar
Hur jämför jag prestanda i fordon?
hur man kan kontrollera om giltig titlar california bil
vad är en dockningsstation avgift när man köper en bil?
hur man köper en bil i New Jersey
Kalifornien citron lag informationen
säkraste bilar av 2005