säkraste bilar av 2005

säkraste bilar av 2005

Varje år tillkommer nya fordon som tillverkas testas för säkerhet och köregenskaper. Många av dessa bilar saknar ofta på vissa funktioner, t. ex. bakkroppen krockkuddar, att bidra till att göra bilen säkert. Andra däremot, blir topprankad för sina förare och passagerare säkerheten vid en kollision eller vältning. För 2005 gjorde flera bilar säkerheten listan på grund av sin höga prestanda under slagprovningar. Dessa tester hjälpte fordon tjänar fem stjärnor, sätta dem överst i listan.

2005 Vovlo S80 fyradörrars sedan

2005 Volvo S80 fyradörrars sedan var en av de rankade topp, säkraste bilar av 2005. Betyg högt på krasch och rollover tester, detta fordon funktioner förare, passagerare och tak krockkuddar både fram och bak områden av bilen. Med möjligheten att plats för upp till fem personer, innehåller 2005 Volvo S80 också perifera Stöldskydd för både fordon och ljudsystem. Detta perifera stöldskydd hjälper till att förhindra att fordonet startas eller radion från den löpande, om larm har inletts. I 2005 års Volvo S80 finns i både fyra-växlad halvautomatisk eller femväxlad manuell motorer. Erbjuder en 18-liters tank, kan konsumenterna räkna med att få 26 miles per gallon på landsväg eller 18 mpg i staden.

2005 Acura RL fyradörrars

2005 Acura RL fyradörrars sedan får gott betyg om säkerhet krocktester, var och betygsatt ett av de säkraste bilarna 2005. Även om detta fordonet inte har bakre sidokrockkuddar organ för passagerarna, kan de ge bakre sidokrockkuddar huvudet, som kan distribuera i en krasch eller vältning. Detta fordon har också antisladdsystem som hjälper förarna att behålla kontrollen av hjulen vid en avknoppning grund av det blöta vädret. Utmärkande för elektronisk stabilitetskontroll hjälper också att hålla fordon från girade av vägen när en förlust av kontroll har skett. Med 19,5 liters tank kan konsumenterna räkna med att nå upp till 18 mpg i staden, och 26 mpg på landsväg under resor.

2005 Ford Crown Victoria

I 2005 års Ford Crown Victoria fick fem stjärnor säkerhet betyg för sitt krocktest, på grund av dess frontal-och sidokollision prestanda. Detta fordon, som ofta används av brottsbekämpande organ, har plats för upp till sex passagerare åt gången. I 2005 års Ford Crown Victoria har en startspärr, som kräver ägarna att sätta in rätt bilnyckel, tillåter bilen att börja. Detta startspärr förhindrar tjuvar från att starta fordonet utan nyckel, även kallad "hot kabeldragning. "2005 års Ford Crown Victoria följer utvecklingen på bränsleekonomi som de andra i sitt år genom att erbjuda konsumenterna 25 mpg på landsväg, och 18 mpg på stadens gator för sin 19-liters tank.


Relaterade artiklar


hur man kontrollerar att ägaren av VIN-nummer
hur man kvalificera sig för en bil leasing
hur man ska värdera nya bilar
hur man byter ett hyresavtal till en billigare bil
hur man köper en bil utan titel
bidrag för inköp av bil
hur säljer jag ett fordon i Pennsylvania när en lienholder innehar titeln?
hur man köper en begagnad lyxbil
hur många miles bör en begagnad bil ha?
fördelar och nackdelar med växellådor utan kopplingar