problem med den nya VW Beetle

problem med den nya VW Beetle

Volkswagen Beetle har varit lite av en retro-tradition med amerikanska bilköpare, och design och tillverkning av skalbaggen såg en återfödelse 1998. Känd för sina söta egenskaper hos användarna, har Volkswagen Beetle utstå att bli en del av den amerikanska körning scenen. Många har tagits med dess kompakta och traditionella inslag. Men alla har inte rosor med den nya Beetle, sett genom ögonen på många recensenter, eftersom det har sina nackdelar och olägenheter.

Fuel Economy

Det vore rimligt att anta att en liten kompakt bil med måtten på Volkswagen Beetle skulle få någonstans över 30 miles per gallon för landsvägskörning. De flesta av de nya kompakta bilar kan åstadkomma dessa siffror. Enligt US News World Report, den nya Beetle betyg på den mycket låga delen av skalan, nästan den lägsta på 20 miles per gallon i staden och 28 miles per gallon på motorvägen. I jämförelse får Smart Fortwo 33 miles per gallon i staden och 41 miles per gallon på motorvägen. Även Mini Cooper, som kostar ungefär lika mycket som VW-bubblan, kan skryta med bättre gas körsträcka med 26 miles per gallon i staden och 34 miles per gallon på motorvägen.

Prislappen

Med en bas klistermärke pris börjar på runt $ 18. 000 i september 2010, står Volkswagen Beetle på den höga sidan av priset stängslet för en kompakt bil. Smart Fortwo, som bara har två platser och inte har mycket av en förbättring jämfört med Beetle är sittplatser, börjar på en $ 12,000 grundpris, ungefär $ 6000 mindre. Även Mini Cooper, med sin gulliga överklagande och utflytning, erbjuder kostar ungefär samma som Beetle men mer lastutrymme.

Trunk lastutrymme

Jämfört med Honda Fit faller Beetle sätt kort på den totala kapaciteten, har ungefär hälften av Honda Fit: s bagageutrymme. Den Beetle's bagageutrymme mer liknar en skrubben än en full-size förvaringsfack. Med endast 5 kubikmeter utrymme i konvertibla version och inte mycket mer i sedan, skulle den nya Beetle vara hårt pressade att bära tillhörigheter fyra passagerare till alla destinationer, än mindre lämplig bagage för två passagerare.

baksätet Space

Även den bakre utrymmet är litet för sedanmodell, den har minskat ännu mer, med Beetle konvertibla version, som har sju färre inches av kroppens bredd utrymme jämfört med den i sedanmodell, enligt bil och förare. Större passagerare skulle inte passa bra i den nya Beetle bakre sittplatserna, eftersom benutrymme har minskat. Ryggstödet för att ge plats förhållandet är mycket kvadrat eller i en skarp vinkel, som erbjuder liten eller ingen luta kroppshållning.

Prestanda och Acceleration

Trots prestanda tillägg till 2. 0-liters fyrcylindrig motor, förblir hästkrafter fortfarande en ljum 115. Den femcylindriga design har 170 hästkrafter. Med tillägg av de sex-växlad automatlåda och med Beetle vikt av 3,194 pounds, är det snabba svar långsam. Uppnå 60 km /h tar det nya Beetle 12,4 sek att nå dit, säger Car and Driver. Hög hastighet passerar på motorvägen kan vara ett problem.

Säkerhet

Den nya cabriolet har ett problem med sikten bakåt med ovansidan uppåt eller nedåt, vilket kan hänföras till dess sluttande form. Den bakre passagerarsätet inte komma med en mitt bälte, erbjuda någon cinching enhet för ett barns bil säte.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra små stadsjeepar
hur man köper en bil med ett betalkort
sen modell mot höga miltal begagnade bilar
hur man byter en förlorad fordon titel i Arkansas
hur man köper en begagnad jetta
auto lån utan kredit historia
auto refinansiering riktlinjer
förhandlar tips används bilköp
hur man köper en bil för ett litet företag
specifikationer för ett 1990 Subaru Justy