hur man registrerar en bärgning bil

hur man registrerar en bärgning bil

Ett bärgade fordon är en som har haft mer skada än bilen är värd. Detta innebär inte att en bärgning fordon inte körbar. Till exempel kan ett äldre fordon medföra en liten buckla i stötfångaren, men eftersom fordonet får inte vara värd mer än några hundra dollar, även denna lilla skada kan orsaka att fordonet skall skrivas av som en bärgning. Vissa stater utfärda ett separat bärgning titel för bärgning fordon som inte är körbar. Andra stater utfärda en ombyggd bärgning titel, vilket innebär att fordonet har reparerats eller byggts om och är körbar.
1
samla in bevis på ägande, vilket kan vara en titel, registrering eller köpebrevet
. . .
2.
slutföra de nödvändiga pappersarbetet för att ansöka om en bärgning titel. Till exempel i Kansas, fullborda en "Bärgning, ej motorväg eller icke-Reparabel försäkran," som kan erhållas från länet kassör eller Department of Revenue kontor. I Indiana, måste du fylla i "Bärgning avdelning försäkran," som kan erhållas vid Bureau of Motor Vehicles.
3.
Har det kontrollerade fordonet vid behov. Fordonet behöver inte kontrolleras i alla stater. Till exempel behöver Indiana och Florida inte en inspektion, men Kansas och Wisconsin gör. Kalifornien är en inspektion endast om fordonet har byggts om eller är körduglig. Dessutom kan vissa stater kräver att fordonet går igenom ytterligare inspektioner som smog och en broms och ljus inspektion. Se till att ta ägarbevis, kvitton för alla reparationer och ansökan med dig. Det finns en avgift för detta, som varierar per stat. Om fordonet klarar granskningen får du nödvändigt pappersarbete som intygar detta.
4.
Betala avgiften bärgning titeln. Denna avgift varierar per stat. I Indiana kostnaden är $ 9, och i Kalifornien kostnaden är $ 18. Om fordonet har inspekterats, ta det nödvändiga pappersarbetet med dig. Bärgning Titeln kommer då att utfärdas till dig.


Relaterade artiklar


hur man överför en bil titel i Tennessee
vad exakt är en bil’s drivlina?
bil köper tips i Indien
husbil citron lagar
hur grunderna köpa bil
effekten av en Carfax rapport om priset på ett fordon
Skillnaden mellan svart bok & blå bokfört värde
hur jämförelsen butik för bilar i Kanada
specifikationerna i en 2008 Buick Lucerne super
specifikationer för en 2009 Ford Escape