hur man köper begagnade bilar i Massachusetts

hur man köper begagnade bilar i Massachusetts

Massachusetts har lagar som skyddar konsumenter som köper används cars. It gäller alla typer av begagnade bilar, liksom andra fordon som används såsom lastbilar och skåpbilar
1.
Forskning typ av begagnade bil du vill köpa som ryms inom din budget. Du kan göra detta genom att söka vad som finns tillgängligt på försäljarens webbplatser eller genom att besöka återförsäljare i ditt område av Massachusetts. För att hitta lokala återförsäljare där du bor i Massachusetts, använder en webbplats som Automotive. com: s Massachusetts Bilhandlare Search, en länk som läggs upp nedan. Försök att ha minst tre olika typer av bilar du skulle vara nöjd med att göra din sökning lättare.
2.
Anteckna alla bilar du hittar hos återförsäljarna att du är intresserad När du köper en begagnad bil, är det viktigt att ta reda på hur mycket de faktiskt är värda och jämföra det med vad säljaren vill ha. Online resurser som Edmunds. com och Kelley Blue Book kan du ta reda på värdet av en begagnad bil, och rekommenderas av Massachusetts Konsumenternas Coalition.
3.
testa bilar du bestämma är värd det begärda priset. Du bör alltid testa en begagnad bil innan du köper den. Var uppmärksam på några ovanliga ljud du hör när du kör bil, samt hur bilen handtag. Det finns också en inspektion checklista som du kan använda under den här processen, som ligger som en resurs nedan, som rekommenderas av Massachusetts Konsumenternas Coalition.
4.
Finance den begagnade bil du väljer. Du kan finansiera genom en bank eller annan finansiell institution eller via återförsäljare. Skaffa några citat, om möjligt, och väljer långivaren med den lägsta räntan. Enligt Massachusetts Konsumenternas Coalition, Massachusetts statens lag kräver att all finansiering villkor och kostnader presenteras för dig skriftligen innan du har rätt att underteckna ett avtal.
5.
Fråga återförsäljaren att förse dig med en skriftlig garanti innan de köper bilen. Massachusetts lag kräver återförsäljare att tillhandahålla en skriftlig garanti som ska täcka eventuella brister i bilen som försämrar användning eller säkerhet. Du har rätt till denna garanti så länge begagnad bil kostar mer än $ 700 och har färre än 125. 000 miles på det vid tiden för återförsäljare säljer det till dig.
6.
Utnyttja Massachusetts Lemon Aid lag om du omedelbart att börja få problem med ditt fordon. Denna lag i 7 dagar efter ditt köp, och garanterar att när du fordonet inte inspektion och kostar mer än 10% av dess totala köpeskillingen att fixa, kan du få pengarna tillbaka om du så önskar.


Relaterade artiklar


hur man köper en begagnad bil du kan lita på
information om 1997 års acura CL
Hur gör jag avkoda auto vins?
hur du utformar din egen lastbil
hur man kan jämföra stadsjeepar för mpg
Hur köper jag ett förlist eller konfiskerats motorcykel från ett försäkringsbolag?
suv Comparison Guide
de tio bilar för tonåringar
hur man köper en bärgad titel
hur man registrerar ett fordon med en bärgning titel i Illinois