hur man kan jämföra street-legal golfbilar

hur man kan jämföra street-legal golfbilar

Street-rättsliga elektriska golfbilar, eller kvarter elfordon som de officiellt kallas, sträcker sig från kundanpassade golf golfbilar till fullt utrustad specialbyggda elbilar. Förutom kostar mindre än traditionella fordon, de är också bättre för miljön och minska vårt beroende av utländsk olja. Street-rättsliga kärror används i pensionering samhällen, semesterorter, campingplatser, och naturligtvis golfbanor. Jämför de olika typerna av street-legal elektriska vagnar för att hitta den rätta för dig.

Du behöver:
Förteckning över jämförelsevillkor
. Statliga och lokala bestämmelser avseende gatlegalt golfbilar.


1.
Lista fem måste-ha funktioner för betydelse för att hjälpa dig välja det lämpligaste gatlegalt golfbil. En av de viktigaste faktorerna när du jämför gatlegalt golfbilar är batteriet intervallet. Till exempel kan det Kurrent gatlegalt golfbil som tillverkas av The American Electric Vehicle Company resa upp till 40 miles på en laddning. Batteri uppladdningstid är en annan fråga. Om du använder din varukorg för frekventa korta resor, vill du ett fordon som inte kräver regelbundna topp ups. Zenn Motor Companys fordon kräver också åtta timmar för full laddning, men kan uppnå 80% laddning på halva tiden jämfört med de sex timmar som krävs av Kurrent. En top-of-the-range, soldriven gatlegalt golfbil kommer att kosta ca $ 7. 000. För att köpa solpaneler på egen hand för att konvertera en vanlig elektrisk vagn för att solenergi kommer att kosta $ 1500.
2.
Upp en budget och håll dig till den. Din budget kommer att påverka vilken typ och stil av street-legal vagn du kommer att titta på. När du väl har skapat din budget, du kan eliminera alla fordon som är för dyra. Du kan räkna med att betala mellan $ 7. 295 och $ 8. 995 för en street-legal golfbil. Priser för specialbyggda grannskapet elfordon börja på ungefär $ 9. 800 och kan nå upp till $ 25,000 för en lyx modell.
3.
Ignorera alla fordon som inte uppfyller dina tre främsta måste- har kriterier samt rättsliga kraven för att användas som en elektrisk kvarter fordon.
4.
Rank återstående fordon i ordning hur de uppfyller dina behov. Award högre poäng för fordon med längre batteritid, lägre avgift tid och mer innerutrymmen. Totalt dina poäng för att finna den lämpligaste gatlegalt golfbil.
5.
Överväg andra förmåner, som rullburar, luftkonditionering och bagageutrymme också. Om du har ett dödläge mellan två fordon efter att du har rankat dem, använda dessa kriterier för att skilja dem åt.

Tips och varningar


 • Överväg skräddarsydda golfbilar för en billigare alternativ till specialbyggda grannskapet elfordon.
 • Golfbilar måste uppfylla US Department of Transportation säkerhetsnormer för att anses vara Street Legal. Minimikraven konstatera att fordon har säkerhetsbälten, inte mer än fyra sittplatser, en maximal hastighet på 35 miles per timme, och att de är försedda med bromsar och strålkastare. Dessutom alltid ha en kontroll fordonssäkerhet innan köp.
 • Det är viktigt att notera att vissa vagnar som marknadsförs som grannskapet elbilar kan gå över den högsta tillåtna hastigheten, så kontrollera alltid lokala föreskrifter innan du köper .


 • Relaterade artiklar


  lagar om begagnade bilar
  Hur man säljer en bil i en New York äganderättsöverföring
  hur man kan kontrollera ett fordon vin
  hur man kan kontrollera för en bärgning titel
  cooper bil kroppstyper
  hur man beräknar moms på en bil
  hur man hittar en Hyundai återförsäljare
  guide för att köpa begagnade bilar
  hur man kan jämföra suv funktioner
  hur du returnerar en begagnad bil i Florida