hur man kan jämföra priser på nya minibussar

hur man kan jämföra priser på nya minibussar

Om du kör en bilpool eller taxi, eller om du skyttel en grupp barn från ett möte till nästa, kan du hamna shopping för en ny minibuss. Du kan få en uppfattning om vad du måste betala för din nya rida genom att jämföra priser minibuss

rekommenderade priser För att få en ungefärlig uppfattning om minivan kostnader, besök webbplatser tillverkare som säljer dem för att se prislistan för varje modell. Priset kommer att variera beroende på "trim nivå" eller uppsättning funktioner. Till exempel, i september 2010 visade Honda webbplats 2010 Odyssey LX hade ett utropspris på $ 26. 805, medan den höga slutet av 2010 Odyssey Touring utgåva började vid $ 40,755.

Anpassning

Besök biltillverkare webbplatser och bygga en virtuellt fordon som speglar tillval och tillbehör som du vill. Vid slutet av processen kommer du att se ett förslag på pris för din egen minibuss.

Varulager

Hitta återförsäljare inom köravstånd från ditt hem med hjälp av dealer-locator funktioner på biltillverkare webbplatser. Kontrollera dessa återförsäljare online inventeringar och priser listan för att se om du kör lite längre hemifrån kan värdering du en bättre affär.

Incitament

biltillverkare och lokala återförsäljare kan erbjuda rabatter eller extraordinär finansiering av din nya bil. Faktor i det tillgängliga incitament när man jämför nya minivan priser.

Medlemskap

Om du hör till AAA eller en lokal kredit union, kanske du kan dra nytta av redan förhandlade priser på en ny minibuss. Kontakta din organisation att ta reda på vad avtal finns.


Relaterade artiklar


hur man köper en bil på studentexamen
2002 Chevrolet Trailblazer faktablad
förteckning över låga bilar gas körsträcka
Hur beräknar jag skatten, titel och licens på en bil?
hur man kvalificera sig för en bil leasing
bilar & stadsjeepar med bästa gas körsträcka
hur man köper en begagnad pickup
hur man köper en bil i New Hampshire
ford Windstar överföringsproblem
fördelar och nackdelar med växellådor utan kopplingar