hur man handlar i en bil som du är skyldig pengar på

hur man handlar i en bil som du är skyldig pengar på

Om en person har ett fordon i vilket han fortfarande är skyldig pengar, har fordonet fortfarande en kvarstad eller lån på den. Som ett resultat måste det befintliga kvarstad eller lån på fordonet skall betalas ut till handel som fordon i för en annan.För att kunna handla i en bil med en befintlig kvarstad , måste du samla information och ge befintliga lån information till den nya långivaren. Detta garanterar en smidig övergång och hjälper köparen göra ett välgrundat handel

Du behöver:.
Dator med internetuppkoppling


1. .
Ring eller kontakta den bank eller finansbolag som har lånet på bilen och säkra en payoff offert gäller i 30 dagar. Du behöver en papperskopia av detta dokument, så ge ett faxnummer eller plocka upp denna payoff citat personligen. Utdelning citat ger dig de faktiska belopp som du måste betala för att befrias från alla skyldigheter i anslutning till ditt lån.
2.
Forskning det aktuella värdet av fordonet du kommer handeln i. National Automobile Dealers Association och Kelley Blue Book är välrenommerade förlag som begagnad bil värden. Gör en kopia av dessa värden att presentera en bilfirma. Det aktuella värdet av fordonet kallas "inbyte" värde eftersom det är det värde som en bilhandlare är beredd att ge dig för "handel med" bilen.
3.

Använd följande beräkning för att avgöra om du har positiva eller negativa kapital. Negativt eget kapital uppstår när du är skyldig mer på fordonet än det är idag värt. Positivt eget kapital är bra och innebär att du är skyldig mindre på fordonet än det är värt.

Current Value-Utdelning Citat=Eget kapital

Om talet är positivt, du har positivt eget kapital. Om det är negativt, har du negativt eget kapital.
4.
Hitta en bilfirma som kommer överens om att handeln i bilen. De allra flesta bilhandlare möjligt för köpare att handla i fordon med befintliga panträtter. När du hittar en bil som du verkligen gillar, kommer det återförsäljaravtal använda din "inbyte" värde och subtrahera den från den nya bilköp. Till exempel, om din ursprungliga fordonets "inbyte" värde är $ 5000, kommer bilfirma subtrahera $ 5000 genom köpet av din nya bil. Det är därför du alltid bör forskning priset på din bil "före" du går till återförsäljaravtalet eftersom du redan vet vad värdet är och du kan visa dina kopior av den angivna "inbyte" värde från en respekterad publikation.
5.
Hitta en långivare. De flesta bilhandlare har också långivare på personal och majoriteten av bankerna lånar ut på fordon. Förhandla din räntor och se till att du får hela "inbyte" värde på någon låneavtalet du accepterar.
6.
Följ upp med din ursprungliga bank eller finansbolag cirka två veckor När du har handeln i bilen för att se till att din ursprungliga lånet har betalats ut av ditt nya långivare. I några sällsynta fall är det ursprungliga lånet betalas av och din kredit försämras lider.


Relaterade artiklar


Fakta om Saturnus bilar
hur man köper en bil motability
hur man beräknar Vridmomentökning
jämförelse att köpa en bil
vad är lagarna när man köper en bil bärgades i Kalifornien?
hur man köper en bärgad titel
hur man välja rätt suv
hur du granskar fordon på en begagnad återförsäljaravtal
Hur får man en titel för en övergiven bil i West Virginia
Hur gör jag handla en bil fynd?