hur du importerar en Lexus sc430 till Kanada

hur du importerar en Lexus sc430 till Kanada

På grund av skillnader i pris och fluktuerande valutakurser, många människor har hittat det lönsamt att importera en bil till Kanada från utlandet. Även om förfarandet för att importera en Lexus SC430 till Kanada är inte annorlunda än att importera de flesta typer av bilar till Kanada, efter en viss uppsättning förfaranden kommer att se till att få en bil i från utlandet kommer att vara felfri

Du behöver:.
Lista över jämförelse kriterier.
Statliga och lokala bestämmelser avseende gatlegalt golfbilar.


1.
Kontrollera om din bil är tillåtlig i Kanada. Från 2010 är Lexus SC430 tillåten om importeras från USA, dock kontrollera med Transport Canada (se Resurser) innan du importerar. Politik kan ändras beroende på året och exportlandet.
2.
Kontrollera utsläpp punktskatt över ditt fordon Transport Canada. På grund av dess genomsnittliga utsläpp avger Lexus SC430 5. 060 kg koldioxid per år. Utsläppen punktskatt förändringar år från år.
3.
Kontrollera om Lexus SC430 är för närvarande på ett säkert minns. Ett fordon för närvarande på en säkerhet återkallas, kan inte importeras till Kanada.
4.
Följa tullbestämmelser som gäller den exportlandet. Olika länder har olika politikområden, så kolla med vederbörande tullkontor före leverans eller i bilen.
5.
Förklara ditt fordon på kanadensiska tullen. De kommer att förse dig med "Fordon Importera blankett 1", som du måste fylla i tillsammans med ge en RIV avgift på $ 195. Om ditt fordon är föremål för ett utsläpp accis, måste du betala det i detta skede, tillsammans med en import avgift på 6,1 procent om bilen inte byggdes i Nordamerika.
6.

Fyll i "Fordon Importera formulärdata 2" som kommer att skickas till dig från kanadensiska tullen inom 10 dagar från att importera din bil. Formuläret kräver att du få en inspektion liksom utföra eventuella ändringar som krävs av ditt fordon som hänför sig till kanadensiska körning regler --- såsom metriska hastighetsmätare omvandlingar. En licensierad inspektör kommer att fylla i formuläret samt ge ett klistermärke på förarsidan dörren som visar att ditt fordon är kanadensiska Safety-kompatibel.
7.
Registrera din bil på din provinsiell Licensbyrån . Ta med alla papper som erhållits i föregående steg och betala det provinsiella omsättningsskatt på ditt fordon.

Tips och varningar


 • Om du exporterar din bil från USA skicka en kopia av fordonet titel till USA gränsövergången där bilen kommer att korsa. Titeln måste faxas inte mindre än 72 timmar i förväg till rätt kontor.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar tillverkaren dag på en bil
  Fakta om Saturnus bilar
  om honda LX 1998
  tecken på ett förlist bil
  Dodge Challenger specifikationer
  hur du köper en förlängd garanti på en begagnad bil
  hur man kan jämföra den gas körsträcka av små lastbilar
  Hur får jag begagnad bil specifikationer?
  specifikationer för en 1996 Mitsubishi Eclipse rs
  hur man skapar en bil på en webbplats