hur du importerar bilar från Tyskland

hur du importerar bilar från Tyskland

Tyskland var den näst största exportören i världen under 2009 och huvuddelen av som kom från bilar. Populära tyska varumärken är det lyxiga Audi, BMW och Mercedes-Benz linjer, liksom de mer prisvärda Volkswagen och General Motors dotterbolag Opel. Tyskland är den tredje största tillverkare av bilar i världen, efter USA och Japan

Importera ditt fordon


. 1.
Betala för bil du köper antingen med kontanter, ett kreditkort eller ett banklån. För ett lån, antingen en bank i ditt hemland eller i Tyskland kan användas.
2.
Kontrollera att fordonet du köper möter ditt lands utsläppsnormer. Dessa varierar från land till land och ibland av tillstånd, som Kalifornien har strängare normer än resten av USA, med 2010. Europeiska unionen har standardiseringen av utsläppsnormer för bilar som är samma för varje medlemsstat.
3.
Bestäm importtullkvoter. Tyskland är en del av Schengenområdet, en tullunion som omfattar stora delar av kontinenten. Det finns inga importskatter för att väcka en tysk-köpt bil in i ett annat Schengenland. Länder utanför Schengenområdet kommer troligen ta ut en importtull på tysk-köpt bilar.
4.
Bestäm om du vill få din bil till ditt land land-eller sjövägen. Fraktkostnader varierar beroende på var du skickar bilen. Beroende på avstånd, kan du välja en färja eller lastfartyg.
5.
Registrera bilen under ditt ägande med lokala bil myndigheten när den når ditt land. Du måste ha titeln liksom identifikationshandlingar.

Tips och varningar


 • tanke på bekostnad av att transportera fordonet till ditt land, överväga att köpa en bil som kommer att ha ett högt andrahandsvärde så du kan få tillbaka en del av din investering.
 • Om den tyska bil du har köpt inte uppfyller utsläppsnormerna i det land där du bor, du kommer inte att tillåtas att lagligt köra den.


 • Relaterade artiklar


  hur man ska finansiera en begagnad bil med dåliga krediter
  Hur man säljer en bil i en New York äganderättsöverföring
  hur man köper bort leasa bilar på auktion
  hur man köper en bil med ett betalkort
  vad är en Autocheck poäng?
  hur man ska värdera nya bilar
  hur man förhandlar en begagnad bil
  kan du handla i två bilar för en?
  hur man får tallrikar & registrering för en bil i Pennsylvania
  2007 Honda CRV information