fördelarna med små bilar

fördelarna med små bilar

Köpa en bil är en stor investering och beslutar om rätt bil för dig är viktigt. . Förutom med tanke på märke, modell och år för din bil, ta hänsyn till storleken på bilen. Det finns många fördelar med att äga en liten bil, vilket gör det till ett smart val över större fordon såsom sport utility vehicles och lastbilar.

Gas körsträcka

Sedan kompakta bilar har mindre motorer, kan de spara pengar på gas. Små bilar tenderar att få bättre gas körsträcka, så mycket som 20 miles per gallon mer än en SUV eller lastbil. Vissa sedaner har en körsträcka rating så hög som 40 miles per gallon på motorvägen. Med stigande gaspriser, detta är en smart investering, särskilt om du pendlar till jobbet varje dag.

Prisvärdhet

På det hela taget små bilar är billigare att köpa än större fordon. Ur tillverkarens perspektiv, små bilar kräver färre material, vilket gör dem billigare att producera. Med rekommenderade priser från endast $ 10. 000, är små bilar ökar också i popularitet som en följd av den ekonomiska svackan i slutet av 2000-talet. Enligt New York Times, gick försäljningen av stadsjeepar ner mer än 25 procent under 2008. Snarare än att vara bara ett billigt alternativ till större bilar, har små bilar framstod som en smart, önskvärt val av transport.

Lättare att manövrera

Med inredning volymer från endast 100 kubikfot, små bilar är lättare att manövrera än större fordon. Detta gör det enkelt att komma ur en tuff plats. Fickparkering blir lättare, samt kör ner smala enkelriktade gator. Detta kommer att spara krångel när det kommer till hårt trafikerade gator, motorvägar och parkeringsplatser. Om du bor i en stad där det finns en stor trafik och smala vägar, köpa en liten bil är vettigt.


Relaterade artiklar


Vilka är fördelarna och nackdelarna med hyra en bil vs köpa?
hur man får ett nytt fordon titel
hur man stänger en bil försäljning
hur man köper en bil med dålig kreditvärdighet
problem med Cadillac SRX
Bästa Begagnat vs förlängd garanti
hur man ändrar adressen på en bil
privatbil försäljning lagar i Kalifornien
Hur får man en Carfax historia rapport gratis
hur man hittar bilfinansiering med en mycket dålig kredit historia