de typer av Honda överensstämmer

de typer av Honda överensstämmer

Honda Accords är ett medelstort sedanmodell som har tillverkats sedan 1976. Hondas tillverkas i Japan och levereras över hela världen. Honda Accords har förändrats i kroppen stilar och varianter genom åren, men från och med 2010, tre versioner finns tillgängliga. Honda Accords finns nu i en sedan, coupé och CrossTour version.

Sedan

Honda Accord Sedan är de fyra-dörrars modell av Honda. Börjar på $ 21. 800 i september 2010, några av de alternativ som finns är skinn på säten, uppvärmda framsäten och en läderratt. Den sedan erbjuder också exceptionell gas körsträcka och fick pris av Kelly Blue Book för bästa andrahandsvärde. Den sedan har också en nydesignad grill och bredare dörrar för enklare inmatning. Den sedan är bekvämt för upp till fem vuxna. Från och med 2011 på, kommer GPS och en bakåtriktad kamera också standard på alla Honda.

Coupe

Accord Coupe är den tvådörrars version av Honda Accord. Coupe är en mer elegant, strömlinjeformad version av Accord med samma alternativ som sedan. På grund av att de blir enklare, blir Coupe också det bästa gas körsträcka på de tre Accord versioner, få 32 mpg. Projektor halvljus och möjligheten till 18-tums hjul slutföra Coupé utseende.

CrossTour

Honda CrossTour är den mest unika letar i Accord stilar. Med styling liknar en kombi, det finns gott om lastutrymme i den bakre, samt fällbara säten som går ned helt för ytterligare lagring. Det CrossTour kommer också med ett dolt unicaboxen, och möjligheten till fyrhjulsdrift. Med en V-6 motor och förbättrad hantering kan CrossTour gå av vägen när det behövs, vilket gör det en unik sedan. Den CrossTour är det högsta pris Accord, med ett utropspris på strax under $ 30. 000, i september 2010.


Relaterade artiklar


hur man köper bil (utan att bli lurade)
hur man översätter en VIN-nummer
Hur får man en titel för en övergiven bil i West Virginia
hur man ska finansiera en begagnad bil online med dålig kredit
Buick Lucerne vs Chevrolet Impala
Hur registrerar jag och få plattorna på en bil i NY?
hur man kan kontrollera för en bärgning titel
fakta om 2008 chevy korvetten
specifikationer för ett bestånd 1997 eclipse gst
hur man kvalificera sig för en bil leasing