Vad betyder en ombyggd titel?

Vad betyder en ombyggd titel?

En ombyggd titel kan betyda olika saker i olika stater, men ett faktum är universell: När bilen tjänar ett ombyggt titel, det ska visa upp i sin historia rapport evigt och färgar sitt goda rykte

Identification

En ombyggd titel --- eller en bärgning eller rekonstruerade titel --- placeras på ett fordon efter att den har svårt skadade och ombyggda eller restaurerade med hjälp renoverade delar och tillbaka på vägen i körbar skick.

Omständigheter

En bil kan få en ombyggd titel efter ett försäkringsbolag förklarar det en total förlust, och ägaren skulle behöva betala mer för att reparera den än det är värt. En ombyggd titel är också utfärdas efter en bil har beslagtagits eller beslagtagits och såldes därefter till en automatisk verkstad, ett skräp varvet eller säljs på auktion.

Överväganden

Vissa stater kräver att alla som köper en bärgning fordon som avser att återställa det inneha tillstånd som en re-builder. I de flesta stater måste en ombyggd bil besiktigas innan den kan sättas tillbaka på vägen. En person köper en ombyggd bil för avsikt att hålla det sedan sälja det kan bli svårt.


Relaterade artiklar


Bästa Begagnat vs förlängd garanti
Att pruta med begagnade bilhandlare
Hur hittar jag en begagnad pickup i Montana?
hur man köper i auktioner regeringen auto
hur man kan beräkna månatliga betalningar vård
hur söker bilar av funktioner
Hur man överför registreringsskyltar i Ohio
Hur köper jag en begagnad bil i Kanada och överföring till USA?
Vad betyder en ombyggd titel?
hur man köper din första bil på ett smart sätt