Hur får man en helt gratis vin kontrollera

Hur får man en helt gratis vin kontrollera

Om du köper en begagnad bil är det viktigt att få en helt gratis VIN kontrollera eftersom den talar om om bilen var stulen eller hade en ny titel. Detta ersätter inte rapporten fordonet historia, men det är ett värdefullt första steg i bilen-köpprocessen. Om bilen dyker upp som stulen om den fria VIN check, kan du enkelt växla om till nästa på listan. Det kommer att spara tid och pengar eftersom du inte kommer att behöva köpa en bil rapport i detta fall

Du behöver:. .
VIN-nummer


1
Kopiera ner bilens VIN-nummer. Detta är numret tryckt på bilens instrumentbräda, rätt nära vindrutan. Det är också på sidan av dörrkarmen. Om du söker på bilar på nätet eller i annonser och inte har tillgång till den, be återförsäljaren eller privat säljare för VIN. Om de inte vill ge det till dig, är att en röd flagga. Köp en bil rapport innan du går vidare.
2.
Logga in på National Insurance Crime Bureau webbplats eller en annan bil webbplats som erbjuder en helt gratis VIN check eller bil rapport.

3.
Ange bilens VIN i rutan där det står, "få din gratis VIN check" och klicka på Skicka. Du kommer att se gratis VIN kolla på skärmen. Om det finns en stöld eller bärgning titel den kommer att rapporteras här. Om inte, blir det inga instanser rapporteras.
4.
Läs igenom rapporten och sedan köpa det kompletta fordonet historia att kolla upp om olyckor, oljebyten, översyn av körsträcka och sedan göra en slutliga beslutet om bilen.

tips och varningar


 • AutoCheck erbjuder gratis VIN check, vilket är egentligen bara en fri bil rapport. Det visar hur många rapporter om den betalda versionen av bilen historia.


 • Relaterade artiklar


  hur man förhandlar med en motorcykel återförsäljare för bästa pris
  1996 Toyota Tacoma information
  hur man avboka en utökad garanti om bilen
  information om kontrakt bilköp
  hur du returnerar en ny bil efter köp
  Tips för att köpa en ny bil i Australien
  2008 saturn aura: teknisk information
  hur man driver ett VIN check
  Hur vet jag om min Pontiac Grand Am är en GT eller en SE?
  hur man köper en ny bil på Internet med betalkort