Hur avslutar jag en bil hyra på grund av döden?

Hur avslutar jag en bil hyra på grund av döden?

En bil leasing kan verka som en bra situation eftersom du sluta med ett fordon och har i allmänhet en låg månatlig betalning, men det är en bil leasingavtal svårt och dyrt att säga innan avtalet löper ut. Generellt sett är död hyresavtalet innehavaren behandlas på samma sätt som alla andra skäl till förtida uppsägning. Alla samarbete signerat på hyresavtalet svarar sedan för återstoden av leasingperioden, och måste göra de betalningar på fordonet
1. .
Läs igenom hyreskontraktet och dokumentation, med särskild uppmärksamhet vid förtida avslutande delen. Döden betraktas som en förtida uppsägning, och co-signer på hyreskontraktet eller dödsboet måste fortsätta att betala hyra eller säga upp hyresavtalet i förtid.
2.
Ring hyresavtalet företag för att bekräfta det återstående beloppet på hyresavtalet och att diskutera förtida uppsägning förfarandet. Kontaktuppgifterna för hyra bolaget kommer att ingå i hyresavtalet dokument. Informera hyresavtalet företag att ägaren har dött. Skaffa den tid kvar på hyreskontraktet, skuldbeloppet på hyresavtalet och avgifter för förtida uppsägning. Fråga med hyresavtalet företaget att ta reda på om det finns några alternativ till förtida uppsägning i företaget.
3.
Fax eller post en kopia av dödsattesten att hyresavtalet bolag, om de begär det. Hyresavtalet Företaget får begära bevis på att den person som ingått hyresavtalet är nu avliden.
4.
Forskning hyra handel eller hyra ut byta om förtida uppsägning är för dyrt. Använda en dator med Internetuppkoppling till forskning hyra byta eller hyra tillskjuter. Dessa företag hjälpa dig med att hitta någon att ta ditt nuvarande hyresavtalet. När någon tar din hyra, måste du betala en övergångssumma, och hyran företaget måste godkänna överföringen. Överföra ett hyresavtal kan spara dig tusentals dollar om uppsägningen tidigt i leasingavtalet.


Relaterade artiklar


hur man köper en lastbil på prislappen
Hur hittar jag en BMW 650i?
hur man köper en begagnad bil privat
hur man kan stoppa betalning på en begagnad bil
hur man bygger en bil på internet
Hur hittar jag en Dodge ande?
om 2006 Volkswagen Beetle
Hur avslutar jag en bil hyra på grund av döden?
hur man köper en begagnad hyrbil
Hur hittar jag en bestyrkt 2003 acura tl?