hur man överför en registreringsskylt till en ny bil

hur man överför en registreringsskylt till en ny bil

När du köper en ny bil, även om det bara är nytt för dig, har du två alternativ på hur man ska hantera bilens tillstånd. Du kan begära en ny tagg för bilen eller så kan du överföra taggen från din gamla bil till den du just köpt. Om du väljer att överföra registreringsskylten, kan du göra det när du köper ny bil
1
. . Tala om bilhandlare där du köper din nya bil som du vill behålla samma tagg eller registreringsskylt. Gör detta innan någon pappersarbete skickas till ekonomichef för bearbetning. Ekonomichefen kommer att garantera att de erforderliga ekonomiska dokument skapas och Institutionen för motorfordon (DMV) har anmälts av registreringsskylten förändring.
2.
Översyn och underteckna pappersarbete att ekonomichef presenterar för dig. Läs dokumenten som du tecknar för att säkerställa att de är korrekta. De handlingar som hör till plattan bör hänvisa till en överföring av tagg dokument och avgift. Avgifterna kan vara allt från $ 0 till omkring 30 USD beroende på läget och typ av tagg. Vissa stater tar inte betalt för taggen överföringar på särskilda registreringsskyltar som de för krigsveteraner.
3.
Bort registreringsskylten från ditt gamla fordon och överföra plattan till din nya bil.

tips och varningar


 • Om du inte går igenom en återförsäljare att köpa bilen, kan du fortfarande överföra din tallrik. Ta plattan tillsammans med notarized köpebrevet för den gamla bilen, inköpsbevis för den nya bilen, och den nya bilen titel till den avdelning som hanterar bilregistreringar. I de flesta stater är detta ett motorfordon avdelning. I andra, som Michigan, kallas det för en statssekreterare kontor.


 • Relaterade artiklar


  Hur hittar jag en Honda återförsäljare?
  förhandling tips att köpa en bil på leasing slut
  fordonspriset rapport historia
  chevy astro överföringsproblem
  mest tillförlitliga små bilar
  vad är skillnaden mellan kompakt och ekonomi bilar?
  hur man köper en Ford Galaxy
  Hur får man en Carfax historia rapport gratis
  Begagnad bil lagar under garanti i Massachusetts
  hur man kan jämföra mpg tredje plats stadsjeepar