hur man köper renoveringsbar begagnade bilar

hur man köper renoveringsbar begagnade bilar

Köpa en renoveringsbar bil och lägger ner pengar på reparationer är ett alternativ som får resultera i en låg körsträcka, väl fungerande fordon. I allmänhet har renoveringsbar bilar lidit skada på grund av auto olyckor. Om ägaren eller försäkringsbolag beslutar att inte reparera skadan, bilen är utfärdat en bärgning titel. Efter att reparera skadorna till en renoveringsbar bil och har den erforderliga inspektioner, en ombyggd titel har utfärdats på grundval av statens avdelning för riktlinjer motorfordon
1.
Undersök olika märken och modeller av fordon för att avgöra vad du är intresserad Bestämma vad du vill att köpa innan din sökning smalnar ner, vilket sparar tid och pengar.
2.
Leta renoveringsbar bilar till salu. Besöka lokala rädda varv. Visa de bilar som de har till salu som du kan bygga. Dessutom köper din lokala tidning och läsa annonser för bilar till salu. Online-webbplatser som American Auto Inc. , Action Bärgning och AR Auto erbjuda renoveringsbar bilar till salu också.
3.
Hämta antalet identifiering av fordon, eller VIN, fabrikat och modell från någon bil du överväga att köpa. Använd denna information och göra en sökning fordon historia. Detta ger information om de skador som bilen fått.
4.
Kör fordonet om möjligt. Detta gör att du kan avgöra om något motor eller växellåda problem är närvarande. Dessutom har en mekaniker titt på bilen och diagnostisera motorproblem.
5.
Kolla priser för de delar du behöver för att bygga bilen. Detta är en indikation på hur mycket pengar du kommer att tillbringa fastställande av bilen.
6.
Köp bilen och få en köpebrevet och titel för renoveringsbar bilen. Att erhålla en titel, även om den är en bärgning titel, försäkrar den person som säljer bilen äger den och fordonet inte är stulet.

Tips och varningar


 • beredda att betala kontant för renoveringsbar fordon eller använda en annan form av säkerhet för lån.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar en lastbil 1950-1970 chevy pickup
  Hur får man en bil på det billigaste möjliga pris
  Mitsubishi Montero idrotten problem
  acura 3,2 tl överföringsproblem
  hur man kan kontrollera en bil för bärgning skador
  hur man hittar hur många hästkrafter bilen har
  lagar om begagnade bilar
  specifikationerna för en 2003 chevy Tahoe
  vad du behöver veta innan du köper en bil
  hur man väljer bil