hur man köper militär Hummer

hur man köper militär Hummer

Den militära Hummer är en imponerande och imponerande fordon, och därför är det uppenbart varför entusiaster i allmänheten kan vara intresserad av att köpa en. Det finns begränsade lagliga sätt att göra detta

General Info

Köpa en Hummer direkt från den militära strider mot lagen. Militären har inte tillstånd att tillåta offentliga försäljningen av dessa fordon och Department of Transportation har diskvalificerat dessa kolibrierna från privat bruk.

Skrot

Du kan kanske finna en nedlagd militär Hummer sälja som skrot. Om du har kunskap, utrustning och delar, är det inte omöjligt att återställa fordonet till någon fungerande stat. Naturligtvis måste man veta om ett skrotupplag som har ett samband med militär skrot leverantörer.

Överskott

Det är lagligt att köpa en Hummer anses militärt överskott. Även om denna typ av händelse är sällsynt, det kan fortfarande hända. För att korrekt köpa fordonet måste transaktionen ske genom Defense återanvändning och Marketing Service. Offentliga köpare måste vänta dock tills andra myndigheter, organisationer och välgörenhetsorganisationer gjorde först sina val.


Relaterade artiklar


Hur hittar jag en begagnad krona?
hur man köper en Ford Galaxy
information om en 1995 Lexus SC400
hur man köper bil under återförsäljare faktura
Vad är infiniti 2001 qx4 specifikationer?
auto refinansiering riktlinjer
hur man kan jämföra konsumenternas bilar
2008 Dodge Avenger minns
florida nybilsförsäljningen lagar
hur man byter en förlorad fordon titel i Arkansas