hur man köper en ny bil i Frankrike

hur man köper en ny bil i Frankrike

Köpa en ny bil Frankrike kräver vistelse eller bevis på ansökan om uppehållstillstånd. Det är nya bil handlare som erbjuder garantier och andra förmåner såsom inbyte av din gamla bil. Fordonet skall vara registrerad enligt systemet d'Immatriculation des Vehicles (SIV), och CO2-utsläpp spelar en viktig roll i regeringen skatter eller rabatter vid köp av en ny bil

Du behöver:.
Carte de séjour (uppehållstillstånd ) eller bevis för ansökan.
Bevis på identifiering.
Bevis på medel.
Bankuppgifter.
Försäkring.
-Tillstånd conduire (körkort).


1.
Källa bilen genom annonsering online eller via tidningsannonser. Återförsäljare i Frankrike har framtoning, och du kan se tillgängliga modeller på återförsäljarens utställningslokal. Återförsäljare erbjuder garantier för nya bilar, så kolla hur länge dessa kommer att pågå och om de erbjuder inbyte eller erbjudanden tjänsten innan köp.
2.
Att köpa en ny bil i Frankrike, du behöver ett carte de séjour eller bevis på ansökan om ett carte de séjour, som är ett uppehållstillstånd. Du måste också presentera bevis på identitet, tillstånd de conduire (körkort), bankuppgifter, uppgifter försäkringar och bevis av medel till återförsäljaren.
3.
Nya bilar i Frankrike är registrerade med hjälp av en Certificat d'Immatriculation, tidigare känt som ett Carte Grise. Ett dokument som anger bilägaren, registreringsnummer, fordonen märke, modell, tillverkningsår, chassinummer, hästkrafter och motornummer och bilens överensstämmelse med EU-tekniska normer. Att sätta en ny bil i ditt namn betyder som gäller för länet, Sous prefektur eller ibland lokala Mairie (borgmästarens kontor). I 202C ett nytt registreringssystem genomfördes kallas Systu00E8me d'Immatriculation des Véhicules (SIV). Bilägarna inte längre att ändra registrering av bilen om de flyttar avdelning, och bilen registreringen förblir detsamma som registrerades första gången.
4.
Sedan 2007 gäller Frankrike rabatter eller extra skatter på nya bilar beroende på deras CO2-utsläpp.När en ny bil med höga CO2-utsläpp registrerats för första gången, en gång-off ecotaxe skall betalas. Klasser för utsläpp har 156 160 gram CO2 per Kilometer (g CO2/km), från 161 till 195 g CO2/km, 196 till 245 g CO2/km och över 246 g CO2/km. Priser, per Septmeber 2010, kostar från 200 euro till 2. 600 u20AC.Low CO2 utsläppen klassas in under 60 g CO2/km, från 61 till 95 g CO2/km, från 96 till 115 g CO2/km och 116 till 125 g CO2/km. Nya bilar i dessa klasser rätt till rabatt på mellan 100 till 5. 000 euro, beroende på klass.Handel i en bil äldre än 10 kan kvalificera dig för en 500 Euro Bonus fram till mars 2011, och om du ska köpa en elektrisk, naturgas, gasol eller kombination diesel /bensin och eldrivna bilar med utsläpp på 135 g CO2/km eller mindre, kan du ansöka om ett separat 2. 000 u20AC rabatt.Rabatter är godkända genom att skicka in "Bonus écologique" form till det nationella centret pour l'aménagement des Structures des exploateringar agricoles (CNASEA) inom tre månader köpa bilen.

tips och varningar


 • hemmahörande Frankrike inte kan köpa ett nytt fordon i landet. Överväga att hyra en bil istället.
 • Om rör sig i Frankrike med din nya bil, måste du registrera adressändringen med länet eller Sous-Préfecture inom en månad för att följa franska fordonsföreskrifter.


 • Relaterade artiklar


  common rail diesel systemet
  vad är det 30 dagar citron lag?
  specifikationer för ett 1988 mustang
  vad är lagarna när man köper en bil bärgades i Kalifornien?
  lagar för privat auto försäljning
  hur man hittar en kvarstad innehavare av ett fordon genom vin
  hur man köper en bil på nätet:
  vilka frågor att ställa när de köper en bil
  Hur man väljer en bil genom att de betalningar du har råd
  hur man köper en bil med dålig kreditvärdighet