hur man köper en lastbil på prislappen

hur man köper en lastbil på prislappen

Om du bestämmer dig för att köpa en lastbil, har du ett par olika alternativ i fråga om storlek och typ. Du kan köpa en kompakt eller full-size lastbil, beroende på vad du planerar att använda fordonet. För att göra köpprocessen så okomplicerat som möjligt, kanske du väljer att köpa bilen på prislappen. Detta innebär att du inte krångla med att förhandla om priset med säljaren. Detta är också känt som att man inte pruta prissättning
1
fokusera din sökning på återförsäljarna som annonserar ingen pruta. prissättning. Detta gör det mindre sannolikt återförsäljaravtalet har ökat priset på lastbilen med antagandet att många konsumenter kommer att förhandla fram ett lägre pris.
2.
Skapa en budget när man köper en lastbil. Lastbilar kan bli mycket dyrt och att veta hur mycket du kan spendera kommer att göra köpprocessen lättare. Oavsett vilken typ av lastbil du väljer, räknar med att göra en betydande investering. De flesta lastbilar på marknaden idag kommer att hämta $ 20,000 till $ 50,000, enligt Consumer Reports. Om du behöver en lastbil för familjens bruk, runt $ 30. 000 skulle vara gott. Full storlek lastbilar kosta mellan $ 35. 000 och $ 40. 000, och tunga lastbilar kan kosta upp till $ 50. 000, i september 2010.
3.
Kolla bränsleeffektivitet för lastbil du köper . Du bör köpa de mest bränsleeffektiva modell du har råd om vilken typ av lastbil du behöver. Till exempel kommer du troligtvis en V8 eller dieselmotor för att dra tung last, men V8 motorer med cylinder avaktivering är en mer bränslesnåla alternativ. Lastbilar tar mycket energi att driva, speciellt om du planerar att använda trucken för bogsering eller tunga laster. Köpa en mer bränslesnål modell kan hjälpa dig att spara pengar.
4.
Hitta en lastbil som erbjuder tillräckligt säkerhetsfunktioner. Lastbilar ska ha en airbag i både förar-och passagerar-, och alla tillgängliga platser i bilen bör utrustas med säkerhetsbälten. Krockkuddegardiner och stabilitet kontroll är andra viktiga säkerhetsfunktioner.
5.
Finansiera din nya bil. När du hittar den perfekta lastbilen för den ideala prislappen, måste du bestämma hur att betala för det. Om du har pengar på framsidan, kommer detta betalningsalternativ spara en massa krångel. Det sparar också pengar i ränta under loppet av flera år. Om du inte har kontanter på framsidan, måste du erhålla finansiering genom en bank eller annan finansiell institution eller genom återförsäljare som är säljer du lastbilen. Skaffa ett par olika citat för att hitta den långivare som erbjuder den bästa räntan. Att göra en handpenning på minst ett par tusen dollar kan hjälpa till att sänka din månatliga betalningar eller förkorta den tid det tar att betala av din lastbil.


Relaterade artiklar


2007 Honda CRV information
Hur får jag en begagnad bil historia?
hur man får ett kontrakt på en Ford esp
lagar om begagnade bilar
hur man ansöker om en ny bil titel i Michigan
Hur får jag en faktura priset på en Nissan Murano?
hur man köper bil under återförsäljare faktura
hur man kan jämföra mpg tredje plats stadsjeepar
hur man registrerar ett fordon bärgning titel i Texas
Lägga till en Carfax rapport till en annons