hur man köper en begagnad bil i la

hur man köper en begagnad bil i la

Att köpa en begagnad bil i Los Angeles, Kalifornien kan ske genom ett återförsäljaravtal eller privat säljare. Även om varje väg har sina fördelar, är det lämpligt steg bestäms av hur mycket pengar en köpare vill tillbringa och nivån på köpet säkerhet köparens önskemål

Du behöver:. .
Förteckning över jämförelse kriterier
Statliga och lokala bestämmelser avseende gatlegalt golfbilar.

Dealership

Begagnad bil köpare i Los Angeles kan köpa en begagnad bil genom en begagnad certifierad bilfirma. De extraförmåner av att köpa en begagnad bil från en återförsäljare inkluderar fordon garantier och fordon certifiering för att säkerställa att bilen är i gott skick. LosAngeles. com har en lista över alla använda bilhandlare i staden och omgivande områden.

Classified Ads

Radannonser kan hittas på nätet samt i tidningar. Att köpa en begagnad bil via annonser kan vara perfekt om du vill undvika att spendera extra pengar på återförsäljaravtal avgifter och önskan att betala kontant för ett fordon. Observera att de flesta fordon finns i annonser är från privatpersoner, som kanske eller kanske inte kunna ge en korrekt rapport fordon historia. Sälja min bil och Penny Saver USA är två populära områden som klassificeras där bilköpare kan köpa begagnade bilar direkt från andra konsumenter.

Överväganden

Köpa en begagnad bil kan vara en farlig väg som säljare kanske inte är helt sanningsenlig om villkor för fordonet. Köpa en begagnad bil från en återförsäljare kan bidra till att säkerställa detta köp som återförsäljare ofta ge detaljerade fordon rapporter och utföra tester på bilar. Köpa från en privat säljare i princip kräver att köpet ska göras i dess helhet, alltså om en köpare inte kan betala för hela bilen kontant han kan finna det lättare att köpa ett fordon från ett återförsäljaravtal med finansieringsalternativ.


Relaterade artiklar


hur man kan räkna skatt på ett hyresavtal bil i New Jersey
hur man tar VIN-nummer för fordon i Kanada
Hur läser jag en 1987 Chevy’s VIN-nummer?
hur man köper en begagnad polisbil
hur man söker historia om en Honda Civic
typer av bränslesnåla bilar
hur att hyra ett fordon för ett företag
hur du utformar din drömbil nästan
New York State Begagnad bil lagar
Hur beräknar jag skatten, titel och licens på en bil?