hur man kan jämföra kompakta pickup bilar

hur man kan jämföra kompakta pickup bilar

Presumtiva köpare av kompakta pickup bilar bör överväga ett antal saker när man jämför en kompakt pickup mot en annan. Jämför deras kraft och prestanda, bl. a. bränsleekonomi och gränser last, deras hytt konfigurationer innermåtten och bekvämligheter, och deras yttre storlek och stil. De tre stora inhemska kompakt mickar --- Ford Ranger, Chevrolet /GMC Colorado /Canyon och Dodge Dakota --- skiljer mycket i storlek, erbjudanden motor och alternativ hytten

Storlek

Den 2010 Dodge Dakota är långt större än dess konkurrenter med sina 131. 3-tums hjulbas och 192,4-tums längd. Däremot sitter Ford Ranger på 111,5-tums hjulbas och är 189,4 inches lång. Colorado och Canyon delar samma 111,3-tums hjulbas och 192,4-tums längd.

Style

Den 2010 Ranger är den enda kompakt pickup som inte erbjuder en fyra-dörrars modell manskapshytt. Fords hytt val är begränsat till regelbunden och utökad hytter. Den Canyon /Colorado och Dakota erbjuda regelbunden, utvidgas och fyrdörrars manskapshytter.

Motorer

Basmotorn för 2010 Ford Ranger är en 143-hästkrafter, 2. 3-liters rak fyrcylindrig. Colorado och Canyon bas-motorn är en 2,9-liters rak fyrcylindrig som förvarar 185 hästkrafter. Dakota bas-motorn är en 3,7-liters V6 som genererar 210 hästkrafter.

Bränsleeffektiviteten

genom att ha den minsta motorn, Ranger priser ett EPA-uppskattningsvis 22 miles per gallon i stadskörning och 27 mpg på motorvägen. Den Canyon och Colorado fick EPA betyg bränsleekonomi på 18 mpg city och 24 väg, medan Dakota, med sin V6, rankad en EPA beräknade 15/20.


Relaterade artiklar


specifikationerna för en 1988 Toyota Supra
vad är en licensavgift på en auto återförsäljare?
hur man köper används Porschar
hur man tillbaka en hyrd bil att Chrysler
Hur skatterna jag siffra om ett hyresavtal bilaffär i New Jersey?
hur man byter en förlorad fordon titel i Arkansas
Tips för att köpa en ny bil i Australien
chevy astro överföringsproblem
standard bil hyresperioder
hur man kan kontrollera tillgången till Arizona kundanpassade registreringsskyltar