alternativ till en mini van

alternativ till en mini van

Minibussar är utformade för att transportera fler människor än en vanlig sedan, vilket gör dem populära fordon för familjer med barn. . De har mycket rymlig med plats för en tredje sätesraden samt en bakre bagageutrymmet. Den skjutbara passagerare dörrar gör det lättare för passagerarna att komma in, och de har en låg step-up höjd. De är bränsle också effektiva. Men för köpare som inte förtjust i den minivan stil, det finns andra fordon med liknande lastkapacitet men med lite mer stil.

Omvandling Vans

Omvandling skåpbilar är vanliga skåpbilar som är anpassade till köparens specifikationer och kan köras som alternativ till minibussar. Konvertering skåpbilar kan byggas med sådana funktioner som egna fönster, lädersäten och underhållningssystem. Precis som minibussar, dessa fordon har stora utrymmen för att hysa flera passagerare bekvämt för långa resor. Konvertering skåpbilar kommer också i olika typer, såsom campare som innehåller ett pentry med mikrovågsugn och litet kylskåp samt skåpbilar funktionshinder som är utrustade med ramp och ett område för en rullstol. Kontoret van inrättas med skrivbord i ryggen och ett eluttag för att koppla in datorer och bärbara datorer.

Sport Utility Vehicles

Sport Utility Vehicles eller stadsjeepar är alternativ till minibussar när det kommer till storlek och innerutrymmen . SUV: ar kommer i små, medelstora och stora mönster och en del även kommer med en tredje stolsraden. Precis som minibussar, har stadsjeepar inte koffertar men har lastutrymme i baksätet som kan användas för att transportera föremål såsom sportutrustning och dagligvaror. De erbjuder också funktioner som minibussar inte, som bogsering förmåga och off-road förmåga körning. Beroende på storleken på SUV, kan den transportera flera passagerare samt bogsera en båt eller en släpvagn bakom. Även fyrhjulsdrivna fordon som är bäst för resor där du kommer att köra på jord och stenig väg eller genom lera eller snö. Nackdelen med makt stadsjeepar är att bränslekostnaderna är inte så effektiva som med minibussar och större fordon desto högre kostnader för bränsle.

Crossover Fordon

Crossover fordon är också alternativ till minibussar som de kombinerar funktionalitet av både minibuss och SUV i en stil som liknar en sedan. De kommer också i olika storlekar med några erbjudande tredje raden sittplatser kunna ta emot fler passagerare. Bränsleekonomi är mycket lik av minibussar och de har lätt terräng, men det kompakta kamerahuset är mer elegant. Eftersom crossover fordon utformas mer som sedanmodeller, förutom att ha kapacitet funktioner i minibussar och stadsjeepar, kan dessa fordon kommer med andra funktioner såsom höga inre rummet och individuell bakhjulsupphängning.


Relaterade artiklar


hur man berättar vad motor & växellåda bil har
hur man köper en begagnad bil du kan lita på
Washington State begagnad bil försäljning lagar
hur man köper din son eller dotter första bil: tips och råd till föräldrar
hur man kan jämföra bränsleförbrukningen i små bilar
vad är bättre: en automatisk eller manuell LS1 Camaro?
hur man får ut av en ny bil kontrakt
hur man hittar en bil ägare
hur man kan jämföra suv funktioner
hur att sälja en bil i Pennsylvania