Hur hittar jag en begagnad Land Rover?

Hur hittar jag en begagnad Land Rover?

Nyckeln till att hitta en kvalitet som används Land Rover är att forskningen i stor utsträckning. Nya Land Rover är lyxbilar med terrängegenskaper, vilket gör dem dyra. Lyckligtvis har de funnits på marknaden sedan 1987, så finns det också många begagnade modeller tillgängliga. När du har bestämt dig för att bli en Land Rover ägare, kan du börja leta efter den modell du vill genom att forska och jämföra så många används Land Rovers som möjligt innan du fattar ett beslut

Du behöver:.
Lista över jämförelse kriterier.
Statliga och lokala bestämmelser avseende gatlegalt golfbilar.


en
Fråga vänner och medarbetare. de kanske vet någon som säljer en begagnad Land Rover. Gå med i en lokal Land Rover ägare förening och kontakta personer som äger en Land Rover för att ta reda om sina erfarenheter med vissa modeller. Läs om olika modeller och deras fördelar eller nackdelar.
2.
Titta i lokala Land Rover återförsäljare eller online på sajter som Ebay, Auto Trader eller bilar Direct. Besök webbsidor som Edmunds, till Rovers Club eller Land Rover FAQ Visa annonser eller för att hitta en Land Rover mäklare som kan hjälpa dig att hitta det du vill.
3.
Titta in i bilarnas historia register för att eliminera Land Rovers med potentiella problem. Flera företag erbjuder dessa rapporter, som bygger på VIN, försök AutoCheck och Carfax. Rapporten kommer att innehålla någon historia av översvämning eller allvarliga skador på bilen. Tänk på att Land Rovers ofta används för terrängkörning, så en grundlig historia rapport rekommenderas starkt.
4.
När du har hittat en Land Rover du är intresserad av , se över sin bruksanvisning att se regelbundet underhåll kontroller har utförts. Dessa ska stämplas i den manuella. Titta under fordonet för eventuella läckage. Styrning box, vridbar-pin bostäder och bakaxel läckor kan innebära dyra reparationer snart kommer att behövas.
5.
Se över Land Rover du menar allvar med personligen. Några av dessa modeller kommer att en bit bort från där du bor, särskilt om du kontaktar en säljare på nätet. Det är alltid bäst att ta en lång drive och titta på bilen innan man beslutar att köpa den. Om möjligt, be någon kunnig om Land Rovers för att visa bilen med dig.


Relaterade artiklar


hur man hittar värdet på en 1978 Eldfågeln
symptom på en bil som har vattenskadade
säkerhetsfunktioner för hybridbilar
hur man kan jämföra suv fordon
hur man får en tallrik transportör licens i New York
hur man köper en begagnad bil i Nya Zeeland
vad är skillnaden mellan en kompakt bil & en ekonomi bil?
Hur hittar jag en Honda återförsäljare?
hur du uppgraderar din bil hyra
hur du begär en kopia titel i delstaten Florida