Hur får man en gratis snabb bil rapport

Hur får man en gratis snabb bil rapport

Om du planerar att köpa en begagnad bil, är en fri bil rapport det första att få. När du tar ägarens eller återförsäljare ord en begagnad bil i gott skick, har aldrig haft en olycka eller bärgats du verkligen ta dina chanser. Alla är inte enkelt, eller som vet när det kommer till bilens historia. Medan en snabb, gratis bil rapporten inte kommer att berätta om bilen är en olycka överlevande, kommer det att hjälpa dig att välja rätt rapport fordonet historia att köpa och som berättar allt du behöver veta.

Du behöver:.
VIN-nummer


1
Ta ner hela bilen VIN-nummer som finns på förarsidan instrumentbräda, längs kanten av. vindrutan. Det är också placerad på ramen av bilens dörr. Bara öppna det och ta ner VIN.
2.
Loggar in på en webbplats som CARFAX. com eller AutoCheck. com, eller gå till en annan webbplats som tillhandahåller en länk till dessa företag och klicka att komma till deras webbplats. Du hittar en länk till en gratis bil rapport på båda sidor höger på hemsidan. Klicka på den och gå till sidan där du beställer den fri bil rapporten. Välj inte betalat rapporten alternativet.
3.
Typ i bilens VIN-nummer i rutan där det står "Enter VIN. " Skriv hela VIN och vara noga med att inte lämna ut några siffror eller bokstäver. Om du felaktigt skriver numret, kommer du inte att kunna ladda ner gratis bil rapporten.
4.
Klicka in och sedan vänta på rapporten ska visas på skärmen. Kom ihåg, detta är en gratis bil rapport så det kommer bara att visa dig hur många händelser som registrerats på själva fordonet historia. Läs numret. Om det är stor, som 10 eller fler, köpa den fulla versionen av bilen rapport att ta reda på vad incidenter har inträffat. Det kommer också att lista körsträcka, oljebyten och antalet ägare.

Tips och varningar


 • Om du shoppa runt för bilar, köpa den obegränsade bil rapporter alternativ . Detta låter dig ladda ner obegränsat med rapporter i 30 dagar och det kostar bara lite mer än en enda bil rapport.
 • fri bil rapport är inte en ersättning för ett komplett fordon historia. Det är bara ett sätt att jämföra bil rapporter innan du köper. Alltid köpa rapporten med de listade mest incidenter.


 • Relaterade artiklar


  guide för att köpa begagnade bilar
  vad är skillnaden mellan en BMW 750 och en BMW 760?
  Vilka är tecknen på en böjd bil ram?
  Hur hittar jag en BMW 650i?
  hur man kan kontrollera underredet på en bil efter bucklor
  hur handeln ned en begagnad bil med negativt eget kapital
  hur man får en Florida ombyggd titel
  specifikationer för en 2008 chevy Silverado
  2007 toyota corolla garantiinformation
  hur man ska finansiera ett begagnat fordon