1996 Volvo 850 herrgårdsvagn specifikationer

1996 Volvo 850 herrgårdsvagn specifikationer

I 1996 års Volvo 850 herrgårdsvagn finns i sex olika stilar. Level I, Level II, GLT, Turbo, Platinum Limited Edition och R. De delar gemensamma specifikationer samt som har unika för varje modell.

Standard funktioner

Alla 1996 Volvo 850s har en hjulbas på 105 inches, exteriör höjd av 55. 7 inches och yttre bredd på 69,3 inches. Alla 850 vagnar är utrustade med 80-amp generatorer, 520-amp batterier och har en kapacitet bränsletank på 19,3 liter. De kommer som standard med låsningsfria skivbromsar och förare och krockkuddar passagerare. Modeller har fyra dörrar, framsäten hink, främre krängningshämmare, farthållare, kassett spelare och AM /FM radio, makt och uppvärmda backspeglar, makt dörrlås, elfönsterhissar, bakre defroster, fast intervall främre vindrutetorkare och en teleskopisk tilt ratten.

Nivå I

Nivå I vagnen har en 2,4-liters motor med 168 hästkrafter och 162 ft-lbs. av vridmoment. En femväxlad manuell växellåda är standard, en fyrväxlad automatisk är valfritt. En integrerad bakre stolen är standard som är en delad fällbar baksäte. Front Dual Zone luftkonditionering är standard. Eluppvärmda säten är ett alternativ som är läderklädsel. Nivå jag väger 3,342 pounds och blir 29 miles per gallon (mpg) på motorvägen och 20 i staden. Bilen tar premie blyfri bensin.

Nivå II

Nivå II-aktier alla funktioner på nivå I, men har också avlägsna fjärrstyrning, alu-fälgar, automatisk temperaturkontroll som tillval och minne sits som standard.

GLT

Den GLT delar grunderna i Level I men har aluminiumfälgar och en effekt glas taklucka, fjärrstyrd fjärrstyrning, automatisk temperaturkontroll och minne plats som standardutrustning. Eluppvärmda framsäten är ett alternativ.

Turbo

Turbo har en 2,3-litersmotor som ger 220 hästkrafter och 221 ft-Lbs. av vridmoment. Det har en fyrväxlad automatlåda. Det tar vanlig blyfri bensin och har en rating bränsleekonomi 26 mpg på landsväg och 19 i staden. Det har transmission elektronisk styrning och en överförings-lock-up momentomvandlare. Alufälgar och däck prestanda ingår som standard utrustning som gör fjärrkontrollen fjärrstyrning, glas takluckan, minne sits och automatisk temperaturkontroll. Power passagerarsätet justeringar är ett bekvämlighetsdetalj som är en läderratt. Turbo väger in på 3. 387 u00A3.

Platinum Limited Edition

Med alla funktioner, storlek, kraft och bränsleekonomi i Turbo, Platinum Limited Edition även levereras med automatisk nivåreglering, klarlack /metalliclack, Eluppvärmda framsäten, läderklädsel, CD spelare, dimljus fram, yttertemperatur display och antispinnsystem.

Wagon R

Wagon R har specifikationer av Platinum Limited Edition, men dess utseende ändras av en spoiler. Interiören har läderklädsel, ratt och dörrpanel trim.


Relaterade artiklar


fördelar och nackdelar med solenergi bilar
hur man köper en Daewoo Nubira
Auto Lease information
specifikationerna för en 2004 Mini Cooper
vad som gör en bil säkert?
Dodge Challenger specifikationer
hur man köper japanska begagnade bilar från Japan
Vilka är tecknen på en böjd bil ram?
vad är markup på nya bilar?
hur man köper en hagel skadad bil