hur man registrerar en bärgning fordon i Kalifornien

hur man registrerar en bärgning fordon i Kalifornien

Bärgning bilar, eller fordon som var på ett ställe men fastställdes att återvända till vägen, måste inspekteras av staten Kalifornien innan du kan ansöka om registrering. The California Highway Patrol eller Kalifornien Institutionen för motorfordon är rätt att inspektera bärgning fordon för att avgöra om det är säkert att återvända till vägen. Räkna med att betala avgifter för fordonets inspektion tillsammans med standard registreringsavgift på CHP

Du behöver:.
Kalifornien titel
CHP kontrollintyg.
Ansökan om titel eller registrering.
. Broms-och ljusinställning Certificate


1
Ring din lokala kraftvärmeverk eller DMV kontoret för att boka tid för ditt fordon inspektion -. Tidsbeställning krävs. Ta med din titel, licens och bevis på reparationer. Du måste bevisa bevis på ägande och ge reparera kvitton för den inspektörens granskning.
2.
Få din CHP inspektionscertifikat när fordonet har passerat kontrollen. Ring ett certifierat broms och ljus besiktningsställe för att få en broms och Light inspektionscertifikat, vilket är bevis på att fordonets belysning och bromsar är i godtagbart skick. Certifierade stationer listas på Kaliforniens kraftvärme webbplats.
3.
Fyll i "Ansökan om avdelning eller Registrera" form. Du kan skriva ut blanketten från Kalifornien kraftvärme hemsida eller få på ett lokalt kontor. Fyll i avsnitten "ett" och "fyra".
4.
Gå till din lokala kraftvärme kontor med din titel, sin ansökan om avdelning eller Anmälningsblankett, kraftvärmedirektivet kontrollintyget, broms-och Ljus Inspektion och dina California State körkort. Betala alla CHP avgifter för att slutföra registreringen av ditt fordon.

tips och varningar


 • Inte alla områden har en statligt godkänd broms och ljus besiktningsstation. I detta fall få en redovisning av fakta från ett Kalifornien verkstad.


 • Relaterade artiklar


  vad är en dockningsstation avgift när man köper en bil?
  information om en 2004 Dodge Ram SRT-10
  hur man kvalificera sig för en bil leasing
  hur man byter en ny bil i ditt namn med RTA
  hur man köper en begagnad bil på Irland
  specifikationer för 1993 års Honda Prelude
  Hur får jag en begagnad bil historia?
  intrepid överföringsproblem
  hur förlängda garantier arbete
  hur man köper en bil med någon kredithistorik