hur man köper en ny liten bil

hur man köper en ny liten bil

Det finns många fördelar med att köpa en liten bil, snarare än en stor bil eller större fordon, såsom lastbil, van eller SUV. Små bilar är även känd som kompakt bilar, och det är just vad de är: kompakt. Bilkörning är manövrering och parkering mindre bilar ofta mycket lättare än större bilar och fordon, särskilt för en ny och oerfaren förare. Kompakt bilar tenderar också att ha bättre bränsleeffektivitet och de kan vara billigare än sina större motparter
1.
Gör en budget för dig själv. Små bilar kan vara billigare än större fordon, men de är fortfarande en rejäl investering. Om du planerar att finansiera, vet vad du har råd som en handpenning och per månad för att hjälpa dig att skapa en budget innan bilen shopping. De flesta små bilar kommer att kosta mellan $ 14. 000 och $ 35. 000.
2.
Hitta bilhandlare i ditt område som säljer mindre bilar. Online resurser som bilaffär Directory. com och New Car Dealerships. com kan hjälpa dig att hitta återförsäljare nära dig. De stora märkena som säljer små bilar inkluderar Chevrolet, Ford, BMW, Nissan, Scion, Toyota, Honda och Volkswagen. Leta efter återförsäljare som säljer dessa märken.
3.
Besök återförsäljare i ditt område som säljer den typ av små bil du vill ha. Det finns några grundläggande typer, inklusive små sedaner och sportiga småbilar. Båda typerna typiskt plats 5-6 passagerare och har en bränsleekonomi från mitten-20 till låg-30 miles per gallon. Eftersom de är så lika, är detta beslut till stor del baserat på dina personliga inställningar för hur din lilla bilen ser ut.
4.
Var uppmärksam på de funktioner som är viktiga för dig när man överväger små bilar. Bränsleekonomi, till exempel, kan variera från bil till bil. Sittplatser, tillgång och lastutrymme är frågor om personlig preferens som också kommer att variera i olika typer av små bilar.
5.
Kontrollera säkerhetsnivå för små bilar du funderar. Mindre bilar är mycket mer sårbara om inblandad i en olycka än större bilar och fordon, så säkerhetsnivå och funktioner är mycket viktiga. Konsumenternas Reports. org kan du söka efter en viss bils säkerhet rating. Främre krockkuddar, knä och skuldra säkerhetsbälten och elektronisk stabilitetskontroll är alla säkerhetsfunktioner för att leta efter i en liten bil.


Relaterade artiklar


specifikationerna för ett 95 honda
Saturn Astra specifikationer
åtgärder för att hyra en bil
hur man köper en bil privat med statliga
Hur jämför jag en Mazda 3 till en Mazda 6?
skillnaden mellan en flotta bil & en hyrbil
en lista över saker att kolla efter när man köper en begagnad bil
1999 plymouth neon highline information
Hur får man en bil med dålig kredit historia
nackdelar med en hybrid