hur man köper en äldre bil

hur man köper en äldre bil

Vissa människor kan köpa en äldre för att spara pengar, men termen "äldre" kan skilja sig per definition när det gäller att köpa ett fordon. Förutsatt att du vill köpa en billigare bil som du kan betala med kontanter, måste du vidta extra åtgärder för att skydda dig mot mekaniska problem. Om köper ett fordon från en återförsäljare som inte kommer med en garanti, ska fordonet åtminstone passera krav statliga inspektioner
1.
Starta ditt online fordon sökning. Gå till lokala återförsäljare webbplatser för att kunna se inventering eller stopp i att fysiskt se bilarna. Gå till Alla Craigslist eller eBay Motors hemsida för mer platsannonser alternativ.
2.
Shop tills du hittar en bil som du vill. Provköra den på en motorväg, en blåsig väg och en grov väg att avgöra om det finns ljud eller mekaniska problem du kan identifiera. Också, testa bilens pick-up genom att påskynda på motorvägen eller kör uppför en backe.
3.
Kontrollera om fel lampor i instrumentpanelen. Det ska inte finnas några lampor på, till exempel, SES, kontrollera motorn, ABS eller krockkudden ljus. Dessa frågor kan visa sig vara dyra att reparera.
4.
Gå till en mekaniker med fordonet. Boka tid för att få fordonet på för en fullständig inspektion. Arbetet med säljaren för att ordna en tid för att föra fordonet in i butiken. På så sätt kan din mekaniker sätta bilen i en hiss för kontrollverksamheten.
5.
Läs fordonets titel. Det bör inte vara lien innehavaren noterat på titeln. Om fordonet är titeln som en bärgning, ring din statens Institutionen för motorfordon att ta reda på vilka ytterligare pappersarbete du behöver överföra äganderätten-processen skiljer staten.
6.
betala säljaren för fordonet. Om du köper privat, måste du komplettera din DMV pappersarbete så fort som möjligt. Vid köp från en återförsäljare, kommer din återförsäljare representant hantera DMV pappersarbete för dig.
7.
Ordna en tur tillbaka till din nyinköpta bil efter att du har gjort ditt DMV pappersarbete ( för en privat försäljning). Sätt dina tallrikar på bilen och lagra din registrering och försäkring information fordonets insida, vilket krävs enligt de flesta stater.

Tips och varningar


Fråga
 • en privat säljare för underhåll poster. Om du köper från en återförsäljare, be om service poster.


 • Relaterade artiklar


  hur man läser den nya bilen MSRP eller fönster klistermärke
  information om en 1998 jaguar xj8
  enhet computing specialist karriär
  fördelarna med automatisk över konventionella transmissioner
  hur man använder en platta fordon licens för ett fordon historia rapport
  nödvändiga rättsliga dokument för leasing av bilar i South Carolina
  bil import lagar
  hur man kan räkna Missouri moms på en bil
  hur man bygger en egen Chrysler 300
  hur man köper en bil: skatter