hur hyra en bil på 18 år

hur hyra en bil på 18 år

Hyra en bil är bekvämt om du är borta från hemmet eller planerar att resa långt och inte har en tillförlitlig fordon. Att veta var man hyra en bil och alla begränsningar är viktigt att få det bästa erbjudandet. De flesta företag har konkurrenskraftiga priser och erbjuder liknande försäkringsskydd, men förarna måste kvalificera sig. De flesta bilföretag kommer inte att hyra ut till personer under 21 år, och någon som är under 25 år har vanligtvis en extra avgift. Men några alternativ är tillgängliga att hyra en bil minderåriga, men du nästan alltid måste betala en extra avgift, vissa dagligen, eller ha ett kreditkort på filen för att betala för eventuella skador.
1.
Hyr en bil i New York eller Michigan. Naturligtvis kan det här vara ur vägen om du inte redan är i dessa områden, men dessa är de två länder som av 2010 där lagen kräver att biluthyrningsfirmor är skyldiga att hyra ut till vem som helst minst 18 år gammal. Flera andra stater har också föreslagit att det inte finns någon åldersdiskriminering mot vuxna hyra bilar.
2.
Välj en lastbil eller större fordon. Du kan få betala mer för ett större fordon på toppen av minderåriga avgift, men många biluthyrningsföretag hyr en "mindre sportig" bil till någon som är bara 18 år gammal.
3.
Bevisa din status. Visa din militära ID eller någon information bevisa att du är en statlig tjänsteman. Individer med militära eller statliga status har ofta extra förmåner med flera företag, bland annat att kunna hyra en bil vid en yngre ålder.
4.
Välj ett litet företag. Hitta ett företag som inte drivs av ett stort företag. Ibland, om hyrbil organet lokalt ägda, kan det vara mer benägna att hyra en bil till någon yngre än 21.
5.
Använd ditt företagskonto. Om du är en professionell reser i affärssyfte, kan ditt företag ha ett konto hos en nationell hyra kedja. Ditt företag skulle kunna säkra en hyrbil genom sitt befintliga konto.


Relaterade artiklar


hur man använder VIN-nummer för värdet av en begagnad bil
Hur berätta om ett fordon har reparerats ... ordentligt
Hur jämför jag tundran med Avalanche?
hur man kan jämföra lastbilar och bussar
nackdelarna med att köpa en begagnad bil
hur man överför en bil titel av den avlidne i Pennsylvania
hur man köper en bil: skatter
framhjulsdrift vs bakhjulet fördelar enhet
Hur lossar ett fordon titel i North Carolina
hur du returnerar en begagnad bil köp