hur att sälja en bil i Pennsylvania

hur att sälja en bil i Pennsylvania

Säljer ett fordon i Pennsylvania kräver en notarie för att slutföra överföringen av äganderätten. Så länge det fordon som säljs har en Pennsylvania titel, är processen okomplicerad och enkel för säljaren. Innan reklam ditt fordon till försäljning, se till att du har din Pennsylvania titel. Om du inte har det kan du beställa en från din lokala Department of Transportation (DOT) kontor. Annat än denna fråga, bedömer Pennsylvania inte avgifter för att sälja ett fordon
1.
Rengör din bil och ta bilder av den till att omfatta med din försäljning annons. Använd webbplatser som din lokala Craigslist webbplats, PennLive eller eBay Motors att annonsera ditt fordon. Inkludera viktigt verktyg detaljer som året, märke, modell, nivå, körsträcka och allmäntillstånd.
2.
Skriv inte din titel tills du är framför en notarie. Skriv ditt namn i "Avsnitt A" på baksidan av titeln. Din köpare måste också underteckna framför en notarie.
3.
kontrollera den exakta körsträcka på fordonet du säljer och mata in rätt värde i "avsnitt A"-delen av rubriken där anges.
4 .
Skapa ett köpebrev för din egen bokföring och skydd. Pennsylvania skatter den nya ägaren på fastställd marknad värde, inte den faktiska köpeskillingen. Skriv eller hand-skriva ett meddelande som anger alla relevanta information om bilen, både ditt namn och köparens namn, datum för försäljningen och att fordonet säljs som det är. Båda parterna underteckna noteringen och behålla en kopia.
5.
Logga in framför en notarie för att slutföra överlåtelse. Du och köparen kan gå till en lokal DOT kontor tillsammans för att slutföra överföringen.
6.
Ta bort alla dina objekt från bilen, inklusive försäkring och registrering information. Ta din tallrikar av fordonet och returnera dem till DOT tillträda så snart som möjligt.

Tips och varningar


 • Ring Pennsylvania Department of Transportation's (DOT) huvudsakliga kontor i Harrisburg på 800-932-4600 för att fråga om särskilda omständigheter sälja, i förekommande fall, som att sälja ett fordon med en out-of-state titel eller sälja ett fordon titeln till en avliden familjemedlem.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en ny bil på återförsäljarens pris
  tips på vad man ska leta efter när man köper en bil
  ’98 BMW 750 information
  Hur hittar jag en begagnad victoria Ford Crown?
  Hur ansöker jag om Mississippi fordon titel?
  hur man hittar information om fordonet historia av en registreringsskylt antal
  hur man köper billiga begagnade bilar i Pennsylvania
  2001 Mitsubishi Eclipse information
  Hur skatterna jag siffra om ett hyresavtal bilaffär i New Jersey?
  hur man hittar bilfinansiering med en mycket dålig kredit historia