hur man kan jämföra priser auto lån för begagnade bilar

hur man kan jämföra priser auto lån för begagnade bilar

Få en preapproval innan du ger dig ut för att köpa en begagnad bil. Processen kan ta upp till en vecka. Undersökning priserna på nätet och uppmaning att tillämpa --- detta sätt kan du diskutera dina behov med din långivare

Typer

Bank låneräntor brukar annonseras online på bankens hemsida --- kolla på nätet eller ringa för att ta reda priser. Lokala kreditföreningar har ofta de lägsta begagnad bil priser. Vissa banker, till exempel Bank of America eller Wachovia, är i varje stat och kan erbjuda en bra kurs för begagnad bil lån också. Återförsäljare använder flera banker och en elektronisk godkännandeprocess som är vanligtvis samma dag. Om du köper från en återförsäljare, fråga om priser för jämförelse. Subprime långivare, finns online eller finns tillgängliga på en återförsäljare, erbjuda hög ränta lån för riskabelt köpare eller de med en negativ kredit historia.

Överväganden

När du har bestämt var du vill tillämpa, ring banken och fråga hur du kan kvalificera sig för begagnad bil takt. Vissa banker erbjuder en låg, men det finns begränsningar. Till exempel, är den ränta som bygger på nyare fordon med låga miles som bestäms av banken. Eller så kanske du måste ta ut ett lån för kortare sikt för att få den låga räntan. Om du redan vet vilken bil du vill, fråga konkurrerande banker om begränsningar.

Varning

Kolla din kredit historia innan --- använda den årliga Credit Report webbplats, som erbjuder en gratis rapport från varje kreditupplysningsföretag årligen. Den kommer inte bra att se över de bästa räntorna för billån om du inte kan säkra finansieringen. Din kredit värdering bör falla i 700s och upp, och din historia bör inte uttryck för något idag försenade betalningar om du vill sänka angivna räntan godkännande. Om du har dålig kredit, kan du ha klara upp alla kredit frågor i förväg.


Relaterade artiklar


diesel vs gas för en lätt lastbil
specifikationer för ett ’01 toyota echo
det bästa sättet att söka efter en begagnad bil
hur mycket ska en person betala för en bil betalning?
hur man köper begagnade bilar till salu av ägaren
om chevy 2009 kobolt
hur man köper en ny bil på återförsäljarens pris
Montana Begagnad bil citron lag
hur man kan jämföra nya bilar efter de bästa erbjudandena
tips om att köpa en begagnad bil person till person