modeller av Toyota Corolla

modeller av Toyota Corolla

De fem modellerna i 2010 Toyota Corolla allt från en stillsam liten rad med en 1,8 L motor till den sportiga Corolla XRS med en 2,4 L motor. Med ett brett utbud av säkerhetsfunktioner på alla modeller kan uppgraderas interiörer och en uppsjö av alternativ och paket alternativ, Corollas är värt att överväga.

Corolla

Den grundläggande Corolla har en 1,8 L, fyrcylindrig motor och fram- hjulsdrift. Bilen beräknas få 26 mpg i staden och 35 mpg på landsväg. Finns med femväxlad manuell eller fyrväxlad automatlåda har Corolla främre sidokrockkuddar, främre och bakre krockkuddar, en fyrhjulsdriven låsningsfria bromssystemet och aktiva nackskydd. Servostyrning och bromsar, Vehicle Stability Control och kontroller dragkraft är standard alternativ. Föraren har en justering sitthöjd och en Ställbar ratt. Bilen har en AM /FM CD-spelare med MP3/WMA uppspelning. Luftkonditioneringssystemet är CFC-fria.

Corolla LE

Corolla LE är något dyrare än den grundläggande modellen, med en 1. 8 L, fyrcylindriga, 16-ventiler. Utöver de vanliga funktionerna, är LE en ultra-låga utsläpp fordon II, med fyra-växlad elektroniskt styrd automatisk överväxel, makt dörrlås och elfönsterhissar. Den har alla de funktioner som anges för den grundläggande modellen.

Corolla XLE

Börjar på ca $ 18. 000, får Corolla XLE uppskattningsvis 26 mpg i staden och 34 mpg på landsväg. Den har 16-i. stålhjul med P205/55R16 däck, täcker hela hjulet och träfibrerna stil Interiör, samt standard funktioner i Corolla LE.

Corolla S

Med en 1,8 L, fyrcylindrig motor, Corolla S finns med femväxlad manuell eller fyrväxlad automatlåda. Denna sportigare version Corolla har främre och bakre underredet spoilers, sport sida Rocker-panel lister och bakskärmar. Instrumentbrädan finns Optitron sport meter med hastighetsmätare, varvräknare, temperatur och bränslemätare, samt en digital vägmätare. Metallic-stil Interiör, en läder-klippta ratt med ljud-kontroller och unika sportstolar tyg lägga till den sportiga känslan av denna bil. Det har ett stöldskydd System med en motor startspärr. Standard funktioner inkluderar alla dem i Corolla XLE.

Corolla XRS

Corolla XRS är den sportigaste modellen, kommer in på mellan $ 19. 000 och $ 20,000 med standardfunktioner. Den har en 2,4 L, fyrcylindrig motor och kan fås med en 5-växlad manuell eller 5-växlad automatlåda. Den XRS 17-i. aluminiumfälgar med P215/45R17 däck. Tyg-trimmade, fyra-vägs justerbara framsäten och avlägsna bränsletank dörr och släpper huva är standard, liksom de egenskaper som anges för de övriga Corolla-modeller.


Relaterade artiklar


hur man köper billiga elbilar
hur man leta efter en begagnad BMW suv
fördelarna med att äga en Toyota Prius
tips på vad man ska leta efter när man köper en bil
hur du returnerar en begagnad bil efter köp
de tio bilar för tonåringar
2009 Chevrolet Camaro information
information om en 1998 jaguar xj8
2002 Hyundai Sonata information
hur man köper en begagnad bil du kan lita på