hur man köper en bil privat med statliga

hur man köper en bil privat med statliga

Om du letar efter en hård att hitta fordon eller bara ett bättre pris, kan det gynna dig att göra din shopping utanför ditt tillstånd. Känn din statens lagar innan du gör det

Överväganden

Innan arrangera ett köp av en out-of-state fordon, fråga ägaren av fordonet för att fax eller e-posta en skannad kopia av namnet så att du kan se till att den är fri från panträtt eller skada. Kolla med din lokala avdelning av motorfordon (DMV) innan du går vidare-du kanske inte kunna titel en bärgning titel fordon i ditt tillstånd utan att gå genom en lång inspektion process. Fråga din DMV representant om ditt tillstånd erbjuder en tillfällig skylt så att du kan lagligt hämta fordonet för att köra hem. Annars måste du ordna transport.

Varning

Ta med en mekaniker med dig innan du slutför ditt köp. En privat köpare kan ljuga, och du skulle inte ha någon regressrätt. Beroende på avstånd från ditt hem, kan du behöva ordna en mekaniker lokal till området för att träffa dig under en lämplig tid för alla. Hitta en lokal mekaniker butik i området genom att söka på nätet-kolla alla möjligheter med Better Business Bureau (BBB. org) innan du ringer. Kolla priser innan man kan avgöra vem som ska välja.

Betalning

Diskutera med säljaren hur han vill betala. Oavsett om det är kontanter eller check, göra ditt arrangemang i förväg. Skicka inte en insättning för fordonet. Lämna en deposition för fordonet i personen först när du eller en mekaniker har tittat på fordonet över. Får ett kvitto och se till att det står att fordonet inte kommer att säljas inom en viss tid (så länge du behöver för att komma tillbaka och få den).


Relaterade artiklar


hur man köper en bil i college
hur man köper används Porschar
2007 toyota corolla information
om 1999 års Honda Civic hx
hur man beräknar Nevada moms på en ny bil
hur man köper en Honda Odyssey
hur man byter en registreringsskylt i Florida
hur du ändrar ägandet av en bil
framhjulsdrift vs bakhjulet fördelar enhet
Vilka är fördelarna med Jaguar Cars?