Hur har jag en återförsäljare leta upp en bil från en annan återförsäljare?

Hur har jag en återförsäljare leta upp en bil från en annan återförsäljare?

Om en återförsäljare inte har en bil som du vill ha kan du fråga om de kan göra en "dealer lokalisera", eller köpa fordon från en annan återförsäljare att sälja till dig. Detta är allmän praxis med nya bilhandlare, och alternativet är vanligtvis erbjuds till köparen om återförsäljaren hitta är möjlig. Det är mycket ovanligt att en återförsäljare kan hitta en begagnad bil från en annan återförsäljare-trots stora auto grupper kan få möjlighet att uppnå detta. Hitta fordon du vill och arbeta med en återförsäljare som du föredrar
1.
Vet bil du vill köpa och var man kan köpa den. Forskning fordonet på tillverkarens webbplats. Om det är en bil som du är intresserad av, använd tillverkarens webbplats verktyg för att bygga en virtuell modell, välja dina alternativ, paket och färgkombinationer.
2.
Ta en utskrift av virtuell modell till generalagenten. Om du redan vet vilken bil du vill, bara besöka återförsäljaravtalet medan den är öppen eller ring för att boka tid. Provkör din bil innan man beslutar om återförsäljaren lokalisera.
3.
Fråga representant att hitta en bil att köra som är så nära den som du vill köpa, och visa hennes utskriften. Har alla funktioner förklaras för dig före provkörning och fråga vad skillnaderna är mellan den bil du vill och bilen du kör. Kör fordonet och kontrollera att den är till Er belåtenhet.
4.
Fråga återförsäljaren representant om han kan få den bil du vill. Du kanske tycker att man är kommer in från fabrik inom en nära framtid. Om det representativa försäkrar du han kan få fordonet, fortsätta med pappersarbete. Det är viktigt att du diskuterar din tid innan de accepterar att någonting eftersom en återförsäljare lokalisera kan ta veckor, om inte ett par dagar.
5.
Fråga återförsäljaren representant om avstånd. Fråga henne hur långt hon kommer att gå att få placerade fordonet. Kontrollera körsträcka på vägmätaren, som någon troligen var tvungen att köra för att få det. Ta reda på hur många miles redan finns på fordonet. Någon från återförsäljaren kommer att ringa. Låt den representativa veta att du är redo att göra affären och kommer att lämna en depositionsavgift tills fordonet anländer.
6.
Ge en insättning till återförsäljaren. För en lokalisera, är detta belopp vanligtvis i tusental. Tänk på att återförsäljaren kommer sannolikt att behöva byta en av sina egna bilar ut eller betala direkt-Handlaren kostnad -. . Eftersom du tänker köpa fordonet
7
Vänta på ditt fordon att komma fram. När fordonet har plockat upp, kommer din representant boka en tid för dig att komma in för att se fordonet och genomföra all nödvändig lån eller Vägverket eller pappersarbete.

tips och varningar


 • återförsäljningskontoret kan behöva tid för att lokalisera ditt fordon. Du kan lämna en depositionsavgift för återförsäljaren. Om fordonet inte kan hittas, ska du få dina pengar tillbaka.
 • Om ditt fordon inte kan hittas, försök att ändra några av alternativen. Tyvärr, om du är shopping i slutet av årsmodell, kan du behöva kompromissa. Annars kan du vänta på nya fordon årsmodell att komma fram.
 • inte ringa runt till olika samma göra återförsäljare att ta reda på om fordonet finns i lager. Du kan skada din återförsäljares chanser att få fordonet -. Handlaren som har bilen kanske inte vill ge upp om det finns en intresserad köpare


 • Relaterade artiklar


  information om en 1995 Lexus SC400
  auto inköp lagar
  Hur får man en bil med dålig kredit historia
  hur man köper begagnade bilar i Minnesota
  Hur jämför jag den värdeminskning av bilar?
  hur man hittar information om fordonet historia av en registreringsskylt antal
  lagar om att returnera en ny bil
  hur man köper en försäljning av ägaren bil
  hur man handlar bil lån
  typer av bränslesnåla bilar