hur man kan jämföra nya bilar efter de bästa erbjudandena

hur man kan jämföra nya bilar efter de bästa erbjudandena

Jämför priset på nya bilar, rabatter och incitament online på tillverkarens hemsida för att hitta de bästa erbjudandena. Kontakta också en lokal återförsäljare att fråga om andra rabatter Bortsett från dem som tillverkaren erbjuder

Pris

Besök tillverkarens webbplats för att visa att tillverkaren rekommenderat utpris (rekommenderat pris), avdrag (pengar på MSRP tillhandahålls av tillverkaren) och incitament finansiering för gör och modeller du är intresseradFinansiering stimulansåtgärderna finns attraktiva priser som 0 procent eller låga priser som lokala långivare inte kan matcha. Lokala återförsäljare webbplatser kommer eventuella ytterligare rabatter.

Jämförelser

Granska MSRP och incitament på tillverkarens hemsida för varje märke och modell på fordonet du vill jämföra. Skriv ut eller notera dina resultat för jämförelse. Besök återförsäljarnas webbplatser för att jämföra rabatter undan från tillverkarens webbplats prissättning. Vissa återförsäljare webbplatser annonsera Tilläggsupplysningar rabatter bort av MSRP utan behov av förhandlingarna. Informativa webbplatser såsom Edmunds. com lämna prisinformation på fordon, inklusive återförsäljare pris för bilen, också känd som fakturan prissättning.

Missuppfattningar

Tvärtemot vad många tror, attraktiva rabatter på tillverkarens webbplats eller på återförsäljare annonser ingår inte rabatter från en återförsäljare. Återförsäljaravtalet får beloppet av rabatten tillbaka från tillverkaren. Till exempel, om du utnyttjar en rabatt som $ 4000 i rabatter och en 0 procent ränta, är dealern fortfarande att fullt ut vinst på fordonet. Förhandla från återförsäljarens priset efter tillverkare rabatter och incitament, inte från prislappen upp på fordonet.

Tidsplan

När man jämför pricies nätet, tänk på att rabatter och incitament förändras månadsvis. Tillverkaren, inte försäljaren, ändringar av programmen. Om du hittar attraktiva priser på bil du vill, du oftast bara har fram till slutet av månaden för att dra nytta av det.


Relaterade artiklar


Colorado citron lagar
Hur får jag en begagnad bil historia?
Hur får man en titel för en bil med ett köpebrev
hur man köper bärgning jeepar
hur man kan räkna skatt på ett hyresavtal bil i New Jersey
Vad är fart känsliga vindrutetorkare?
tio saker att säga till en återförsäljare vid bilköp
hur att köpa en bil till ett lågt pris
specifikationer för ett 1999 wrangler
om leasing en Porsche