vad är negativ om Hyundai azera bilar?

vad är negativ om Hyundai azera bilar?

Hyundai Azera infördes år 2006 en modellåret 2007. Framöver har Azera inte gjorts, över eller betydligt uppdaterad med 2010, och fordonet konsekvent får sämre omdömen än sina konkurrenter

Historia

Azera ersatte XG350 för 2007 modellen, och även om standardfunktioner har ändrats, har på fordonet har inte ändrats nämnvärt för 2010 modellen. Hyundai erbjuder en konkurrenskraftig garanti för att locka köpare, men Hyundai har aldrig varit ledande i tillförlitlighet. Den Azera fortsätter att vara ett lägre pris än sina konkurrenter, en extra förmån för att välja en Hyundai produkt.

Säkerhet

Konsumenterna förväntar fordon för att uppnå ett femstjärnigt säkerhetsnivå i resultat krocktestet. Den Azera fick fyra stjärnor av en poäng från ett till fem för förare och passagerare kollision frontalkrock tester. Konkurrent fordon, såsom Chevy Malibu, Nissan Altima och Nissan Maxima uppnått ett femstjärnigt säkerhetsnivå i detta test för 2010 års modell, enligt Edmunds.

Kostnad

Hyundai inte poängen inte högt mot de flesta konkurrenterna för Edmunds verkliga kostnaden till egen jämförelser. Kommer in på nummer tre av fyra konkurrenter, Maxima och Malibu är lägre betydligt prissätts i det långa loppet. Hyundai fordon inte håller sitt värde jämfört med mer populära konkurrent modeller, även om utgångspriset helt nytt är lägre.


Relaterade artiklar


ny bil prisinformation
hur man använder en platta fordon licens för ett fordon historia rapport
hur man ansöker om en begagnad bil försäljning licens
hur man köper en begagnad bil
skillnaderna mellan leasing och köp av bil
hur man hittar information på en bil kvarstad
2001 Kia Rio upplysningar om motorn
hur man jämför den bästa fyradörrars sedaner
Hur får man en Carfax historia rapport gratis
hur man köper bärgade fordon