hur man köper en hagel skadad bil

hur man köper en hagel skadad bil

Köpa en bil med hagelskador har fördelen av en ibland stor prissänkning. Det kan också göra bilen svårt att sälja, den huvudsakliga Tricket är att se till att skadan är alla kosmetiska och påverkar inte hur bilen körs. Om du är villig att köra en bil som ser bucklig kan en hagel-skadade bil vara ett av dina billigaste alternativ. Om du tänker köpa det och om fastställande av den, hålla i minnet att hela kroppen skada kan göra bilen dyrare att fixa än att ersätta

Du behöver:.
Consumer Reports boken.
Dator.
Internet-anslutning.
Tel.
Penna och papper.


1.
Slå upp bilen eller bilarna du funderar på Consumer Reports guide. Det har korrekta, aktuella uppgifter om värdet av nya och begagnade bilar i USA Om du inte har en fysisk kopia, kontrollera begagnad bil delen av webbplatsen. Skriv in ett märke och modell eller bläddra kategorier. Skriv ner det genomsnittliga försäljningspriset för varje begagnad bil du är intresserad
2.
Hitta hagel-skadade bilar i lokala annonser i tidningen och på nätet. Du kan också ringa din lokala auto butiker, speciellt efter en skur storm. Kontrollera att du har det genomsnittliga värdet från Consumer Reports som utgångspunkt för varje bil du tittar på.
3.
Ring eller maila den nuvarande ägaren och fråga om hagelskador. Hur stor var haglet? Hur omfattande är skadorna? Har fönstren ersatts redan? Var kroppen skada tillräckligt allvarlig för att försämra hur bilen körs? Om ägaren inte kan besvara alla dessa frågor, be att han tar det till en butik och få det tittat på och ha mekaniker ringa dig för att besvara dina frågor.
4.
Gå titta på bilen och ta det för en provtur. Ta en titt på bucklor i bilen och se till att de är bara bucklor och inte hål. Fråga om du kan ha en oberoende mekaniker titta på det om du har några ytterligare frågor.
5.
Köp bilen om det är uppfyllt alla ovanstående krav. I de flesta begagnad bil försäljning, kommer du att köpa den direkt från en person och inte få ett lån, så om du ställer upp en betalningsplan måste du ha det skriftligt och undertecknat av alla parter. Om du köper en begagnad bil från en automatisk parti, gå igenom sin pappersarbete processen.


Relaterade artiklar


hur man hittar bygga datum för din bil
om 2006 Volkswagen Beetle
hur man hyra en Mercedes
specifikationer för ett 1994 Nissan Sentra XE
fördelar med att köpa en begagnad bil
hur man ska gå igenom Toyota finansiering med dåliga krediter
hur man hittar värdet på en 1978 Eldfågeln
hur man handskas med bilförsäljare
specifikationer på 1988 års Mustang GT
hur man beräknar bil hyra restvärden