hur man använder konsulttjänster för att köpa en ny bil

hur man använder konsulttjänster för att köpa en ny bil

Den genomsnittliga personen köper en bil med några års mellanrum. Detta försätter honom i underläge, enligt CarsDirect. com, eftersom han måste ta itu med en säljare som förhandlar för en levande. Den genomsnittliga konsumenten vet inte om diverse avgifter och tillägg som återförsäljarna försöker slinka in, eller hur man känner igen det bästa erbjudandet. Vissa gör online forskning i ett försök att få på lika villkor med återförsäljare, medan andra helt enkelt vända sig till en professionell köpa tjänsten. Det kostar pengar, men de besparingar kompenseras dock generellt flesta eller alla av de avgifter.
1.
Välj märke och modell på fordonet du vill köpa, inklusive optioner, interiör och exteriör färger och andra detaljer. Better Business Bureau förklarar att du måste lämna denna information till den professionella köpa tjänsten. Gör din forskning genom att hyra olika modeller om du inte vill ta provkörning hos återförsäljarna.
2.
Leta flera professionella bil-köpa tjänster i ditt område. Det bästa sättet att hitta pålitliga företag är genom word-of-mouth, men du kan behöva söka på nätet eller i telefonboken också. Anteckna de telefonnummer så att du kan ringa varje tjänst för att få mer information.
3.
Ring varje professionell bil-köpa tjänsten och fråga hur mycket det avgifter. CarsDirect förklarar att det mesta ut schablonmässigt, vanligtvis sträcker sig från $ 200 till $ 1000. Avgiften får mer för en särskilt sällsynt bil. Vissa kommer att debitera en del av pengarna du sparar när den slutliga affären jämförs med tillverkarens pris.
4.
Be varje professionell bil-köpa tjänsten om det fungerar med ett stort antalet bilaffärer eller bara några få och om de får några pengar från återförsäljarna. Den Edmunds fordonsforskning plats förklarar att det bästa köpare endast få ersättning från sina kunder och arbetar med många återförsäljare så det finns ingen intressekonflikt.
5.
undertecknar ett avtal med en professionell bil-köpa service som uppfyller dina kriterier. Se till att avgiften, tidsram och alla de andra transaktionsuppgifter anges redan i avtalet. Muntliga löften inte kan verkställas, så tjänsten bör vara beredda att sätta allt i skrift. Avvisa avtalet och använda ett annat företag om de vägrar att göra det.

Tips och varningar


 • Professionella köpa tjänster är användbara för att köpa en ny bil, men den Experian kreditupplysningsföretag rekommenderar en annan typ av pro när du funderar på ett begagnat fordon. Betala en mekaniker att utvärdera bilen innan du överens om ett pris och åta sig ett köp. Begära att ett fordon historia rapport, som ska avslöja olycksdata och annan viktig information om bilen tidigare.


 • Relaterade artiklar


  Missouri citron lag informationen
  hur handeln en motorcykel för bil
  hur du köper en förlängd garanti på en begagnad bil
  Hur du tar över utbetalningar på en bil lån från en privat säljare
  hur man hyra ett fordon eller bil
  2007 chevy Colorado information
  hur man får en Florida ombyggd titel
  hur man köper en begagnad bil på nätet
  hur man läser den nya bilen MSRP eller fönster klistermärke
  hur man kan jämföra den gas körsträcka av små lastbilar